logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جانشین سپاه کربلای مازندران:

دشمنان ایران از وحدت ملت و اقتدار نظام اسلامی هراس دارند

دشمنان ایران از وحدت ملت و اقتدار نظام اسلامی هراس دارند
جانشین سپاه کربلای مازندران گفت: دشمنان ایران از وحدت ملت و اقتدار نظام اسلامی هراس دارند و در تلاشند تا با رسانه‌های بیگانه، معاند و ملحد، آنچه در پیشگاه جوان امری مقدس است را زشت و مذموم بشمارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، گرامیداشت یاد و خاطره دو شهید گمنام دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس و شهید علی جمشیدی نخستین شهید مدافع حرم شهرستان نور شب گذشته در مسجد و مزار متبرک شهدای گمنام این دانشکده با حضور مردم و مسئولان شهرستان نور برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

سرهنگ حسین محمدرضایی در این مراسم اظهار کرد: برگزاری مراسم و یادواره‌های شهدا اهمیت بسیار بالایی دارد زیرا نسل جوان جامعه را با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا می‌کند و جامعه‌ای که مردم آن اهل ایثار، شهادت و جانفشانی باشند شکست ناپذیرند.

وی افزود: قدرت فقط از لوله تفنگ بیرون نمی‌آید و تنها متکی به جنگ‌افزار و تجهیزات نظامی نیست بلکه گفتمان ایثار و شهادت نیز نوع دیگری از قدرت محسوب می‌شود.

جانشین سپاه کربلای مازندران گفت: مظهر قدرت ایران، شهدا هستند و گفتمان ایثار و شهادت را نمی‌توان در یک جامعه به‌ راحتی از بین برد.

این مسئول تصریح کرد: در روز عاشور امام حسین(ع) و یاران باوفایش با ایثار و ازخودگذشتگی اسلام را حفظ کردند و در برهه زمانی دیگر شهدای ما با ایثار جان خود به تأسی از فرهنگ کربلای حسینی از انقلاب اسلامی دفاع کرده و منجر به بقای نظام و انقلاب شدند.

محمدرضایی اضافه کرد: شهدا درس‌های زیادی به ما دادند و یکی از درس‌هایشان این بود که برای حفظ مملکت، حیثیت، عزت، شرف و اعتقادات خود باید از جان گذشت.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز در منطقه به لحاظ علمی جایگاه ممتازی داریم و سرعت علم در جامعه ما 11 برابر متوسط دنیاست، به‌واسطه خون شهداست زیرا شهدا یکی از اهداف بلندشان استقلال بود.

جانشین سپاه کربلای مازندران بیان کرد: قبل از انقلاب، آمریکایی‌ها در بدنه نظام شاهنشاهی حضور داشتند و در سال 1356 تعداد آمریکایی‌هایی که به عنوان مستشار نظامی در ایران حضور داشتند 60 هزار نفر بود ولی امروز ایران تنها کشوری‌ست که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در آن حضور و جایگاهی ندارند.

این مسئول در پایان اظهار کرد: دشمنان نظام اسلامی از وحدت ملت و اقتدار نظام هراس دارند و امروز دیگر دشمنان ما به دنبال اشغال خاک نیستند بلکه در تلاشند تا با رسانه‌های بیگانه، معاند و ملحد، آنچه در پیشگاه جوان امری مقدس است را زشت و مذموم بشمارند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه