logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

به دنبال پیگیری یک گزارش و قول مساعد مسئولان؛

فرماندار تویسرکان: زمان برای تعطیلی کشتارگاه غیربهداشتی این شهر نمی گذاریم/تعطیلی کشتارگاه موکول به انجام 3برنامه شد/در روند تعطیلی کشتارگاه نه کسی بیکار می شود نه گوشتی گران

فرماندار تویسرکان: زمان برای تعطیلی کشتارگاه غیربهداشتی این شهر نمی گذاریم/تعطیلی کشتارگاه موکول به انجام 3برنامه شد/در روند تعطیلی کشتارگاه نه کسی بیکار می شود نه گوشتی گران
فرماندار تویسرکان با بیان اینکه زمان برای تعطیلی کشتارگاه غیربهداشتی این شهر نمی گذاریم، گفت: برای تعطیلی کشتارگاه، می بایست برنامه هایی از قبل اجرایی شود تا مردم به زحمت نیافتند و با یک برنامه ریزی که در دستور کار قرار دارد، نه کسی بیکار شود، نه گوشتی گران و از آن طرف نیز مشکل فاضلاب و دیگر مشکلات مردم آن منطقه حل شده و کشتارگاه بالاخره بعد از بیش از 30 سال بودن در منطقه ای مسکونی تعطیل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ 27 آذر ماه سال جاری بود که گزارشی با عنوان "پشت پرده تعطیل نشدن کشتارگاه غیربهداشتی تویسرکان؛/بوی تعفن کشتارگاه یک محله را که نه، یک شهر را به باد می دهد/به خطر افتادن امنیت غذایی 100 هزار نفر، تنها به خاطر ملاحظات برخی مسئولان!+فیلم و تصاویر" در سایت خبری رودآور منتشر شد که در آن به وضعیت نامناسب کشتارگاه غیربهداشتی این شهرستان در منطقه ای مسکونی و کلافگی و گلایه مندی در حدود سه هزار نفر از مردم محله اسلام آباد پرداخته شده بود، در آن گزارش آمده بودکه؛ "وضعیت غیربهداشتی کشتارگاه تویسرکان، صدای تویسرکانی ها و از همه بیشتر اهالی یک محله را درآورده است، کشتارگاهی که کارشناسان بهداشت محیط و دامپزشکی تأکید بر تعطیل شدن آن دارند و حتی مصوبه کمیته ساماندهی کشتارگاه ها است، اما مسئولان اجرایی متولی از این کار امتناع می کنند."

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور, بوی تعفن کشتارگاه یک محله را که نه، یک شهر را به باد می دهد/به خطر افتادن امنیت غذایی 100 هزار نفر، تنها به خاطر ملاحظات برخی مسئولان!+فیلم و تصاویر,

, ,

مردم آن محله زمانی که مشاهده کردند، باز صدایشان به جایی نرسیده، در حدود یک هفته بعد و در اوایل دی ماه دست به امضای طوماری بلند بالا برای بیان مطالباشان از مسئولان زدند، این موضوع نیز در گزارشی با عنوان "دست های پشت پرده، مانع تعطیلی کشتارگاه غیربهداشتی تویسرکان؛/امضای طوماری بلندبالا برای رسیدن صدای مردم به مسئولان/نقطه ضعف مدیران؛ واگذاری حل مشکل کشتارگاه غیربهداشتی تویسرکان به یکدیگر" در سایت خبری رودآور منتشر شد که مطلع آن این گونه بود؛ "اهالی یک محله در تویسرکان به دلیل وجود کشتارگاه غیربهداشتی در منطقه ای مسکونی با امضای طوماری بلند بالا، خواستار تعطیلی کشتارگاه هستند و فریاد می زنند که آیا این نقطه ضعف مدیران شهرستانی نیست که حل مشکل کشتارگاه را به یکدیگر واگذار می کنند؟! و این مردم خواستار هستند تا برای رعایت حقوق شهروندی دست های پشت پرده کنار زده شود."

, امضای طوماری بلندبالا برای رسیدن صدای مردم به مسئولان/نقطه ضعف مدیران؛ واگذاری حل مشکل کشتارگاه غیربهداشتی تویسرکان به یکدیگر,

, ,

سابق بر آن نیز گزارش ها و خبرهای متعددی در این سایت در راستای توجه به خواسته مردم منتشر شده بود از جمله آن که شهریور ماه سال جاری هم امام جمعه تویسرکان گفته بود که "امام جمعه تویسرکان: کشتارگاه تویسرکان غیر بهداشتی است/خیران و سرمایه گذاران برای خدمت به عموم وارد میدان شوند". 

, کشتارگاه تویسرکان غیر بهداشتی است/خیران و سرمایه گذاران برای خدمت به عموم وارد میدان شوند,

قول مساعد مسئولان تا نه سیخ بسوزد نه کباب

, قول مساعد مسئولان تا نه سیخ بسوزد نه کباب,

و اما این روزها به نظر خبرهای خوشی برای تویسرکانی ها و به ویژه اهالی محله اسلام آباد به گوش می رسد و فرماندار این شهرستان قول های مساعدی داده است که به گفته قدیمی ها تا نه سیخ بسوزد و نه کباب!

,

تعطیلی کشتارگاه موکول به انجام 3برنامه شد

,

, ,

در این باره «حبیب مومیوند» فرماندار تویسرکان که در خبرگزاری ها خود نیز از موافقان تعطیلی کشتارگاه به دلایل غیربهداشتی بودن آن و وجودش در منطقه ای مسکونی دانسته بود، در گفت و گو با خبرنگار رودآور، گفت: در راستای تعطیلی کشتارگاه می بایست شرایطی فراهم شود که در این روند کسی متضرر نشود.

,

در روند تعطیلی کشتارگاه نه کسی بیکار می شود نه گوشتی گران 

, در روند تعطیلی کشتارگاه نه کسی بیکار می شود نه گوشتی گران ,

وی اظهار کرد: در این باره سه مقدمه چینی و سه پیش برنامه در نظر گرفته شده، نخست آن که نباید کسی در روند تعطیلی کشتارگاه بیکار شود و از طرفی دیگر هم باید تمام جواب بررسی شود تا قیمت تمام شده گوشت در شهرستان افزایش پیدا نکند و مردم، برای تهیه گوشت با مشکل مواجه نشوند.

,

فرماندار تویسرکان افزود: همزمان و در حال حاضر نیز فردی به دنبال سرمایه گذاری برای ساخت کشتارگاه جدید است و اقداماتی هم در این زمینه انجام داده است، بدین ترتیب بعد از محقق شدن این سه برنامه کشتارگاه فعلی تویسرکان تعطیل می شود.

,

زمان برای روز تعطیلی کشتارگاه غیربهداشتی این شهر نمی گذاریم

, زمان برای روز تعطیلی کشتارگاه غیربهداشتی این شهر نمی گذاریم,

, ,

مومیوند با بیان اینکه زمان برای تعطیلی کشتارگاه غیربهداشتی این شهر نمی گذاریم، تصریح کرد: برای تعطیلی کشتارگاه، می بایست برنامه هایی از قبل اجرایی شود تا مردم به زحمت نیافتند و با یک برنامه ریزی که در دستور کار قرار دارد، نه کسی بیکار شود، نه گوشتی گران و از آن طرف نیز مشکل فاضلاب و دیگر مشکلات مردم آن منطقه حل شده و کشتارگاه بالاخره بعد از بیش از 30 سال بودن در منطقه ای مسکونی تعطیل شود و در نهایت گوشت مناسب به دست همشهریان برسد.

,

امید آن که برامه ریزی ها در مدت زمان کوتاهی به سرانجام برسد

, امید آن که برامه ریزی ها در مدت زمان کوتاهی به سرانجام برسد,

به گزارش رودآور؛ امید آن که برنامه ریزی ها و زمینه چینی برای تعطیلی کشتارگاهی غیربهداشتی که سلامت غذایی بیش از 100 هزار نفر را به گونه ای تهدید می کند، در مدت زمان کوتاهی انجام شود و حداقل آمدن سرمایه گذار طولانی نشود، چرا که در چندین سال گذشته هم مردم این دیار منتظر سرمایه گذاری برای ساخت کشتارگاهی اصولی بودند، تا فرشته نجات از راه برسد! 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه