logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اجاره های کمر شکن مغازه ها در چهارمحال و بختیاری/ یخ زمستانی کسب و کار در لردگان!

اجاره های کمر شکن مغازه ها در چهارمحال و بختیاری/ یخ زمستانی کسب و کار در لردگان!
این روزها حال بازار شهر لردگان خوش نیست و اغلب اجاره‌نشین‌های بازار توان تامین اجاره مغازه خود را ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سلام لردگان، با گذری بر بازار شهرستان لردگان و مغازه های خیابان ولیعصر و بلوار شهدای این شهر خواهیم دید رکود شدید اقتصادی و عدم توانایی خرید مردم، بازاریان را تا مرز ورشکستگی کشانده است.

دوربین ما با ثبت تصاویری از برخی اصناف در ساعات اوج شلوغی بازار پای درد دل این بازاریان نشست و گفتگویی انجام داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام لردگان,
,
,
 
,
, , ,

کسبه بازار در خیابان ولیعصر لردگان در این باره می گویند: زمانی رکود برای بازار تمام می‌شود که پول در جیب مردم باشد تا مغازه‌دارها ترغیب شوند به خرید عمده از بازاری‌ها؛ به عبارتی باید از قشر پایین به بالا وضعیت مردم بهتر شود تا کاسبی بازاری‌ها هم رونق بگیرد.

یک دیگر از کسبه در لردگان از وضعیت بد اقتصادی کشور و خالی بودن جیب مردم سخن گفت و بیان داشت: پول برای مردم نیست ولی برای نجومی بگیران و اختلاسگران همیشه هست و وقتی نوبت به یارانه می رسد دولت  عزا می گیرد و یا می خواهد یارانه را قطع کند.
 
,
,
,
,
,
, , ,

یکی دیگر از مغازه‌داران گفت: بیشتر مردم ترجیح می‌دهند مواد غذایی و نیازهای ضروری خود را تامین کنند و بعداً اگر پولی باقی ماند نسبت به خرید سایر اقلام اقدام کنند.

کسبه دیگری با بغض بیان داشت: حالا ساعت 11 و نزدیک به ظهر است، خدا گواه است که هنوز حتی دشت هم نکرده ایم و دیگر از بی مشتری اعصاب و روحیه ای برایمان نمانده.
 
,
,
,
,
,
, , ,

 

,
زیادی کرایه مغازه از دیگر گلایه های مشترک مغازه داران بود و می گفتند ما در مکانی کسب و کار راه انداخته و تا شناخته می شویم صاحب مغازه کرایه را افزایش می دهد و یا می گوید تخلیه کنید و همین زیادی کرایه نیز باعث شده مالیات هایی که برای ما تعیین می شود بسیار زیاد باشد.

یکی از مغازه داران گفت: هر سال دریغ از پارسال!  دولت به جای حمایت از تولید داخل فقط مالیات ها و عوارض را افزایش می دهد.
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه