logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

فیلترینگ تلگرام ناشی از عدم باور مسئولین به تهدیدات فضای مجازی برای کشور بود/ دولت پاسخگوی اختصاص بودجه 1 میلیاردی آسیب اجتماعی به البرز باشد

فیلترینگ تلگرام ناشی از عدم باور مسئولین به تهدیدات فضای مجازی برای کشور بود/ دولت پاسخگوی اختصاص بودجه 1 میلیاردی آسیب اجتماعی به البرز باشد
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: مسئولین دولتی باید پاسخگوی چرایی اختصاص بودجه 1 میلیارد تومانی به البرز باشند چرا که بحث آسیب های اجتماعی بسیار عمیق بوده و اهمیت زیادی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پاسخ به سوال خبرنگار تیتریک مبنی بر اینکه آیا اختصاص بودجه یک میلیارد تومانی در سفر هیات دولت به آسیب های اجتماعی البرز علی رغم معضلاتی که استان با آن دست و پنجه نرم می کند کافی است گفت: مسئولین دولتی باید پاسخگوی چرایی اختصاص این رقم بودجه به البرز باشند چرا که بحث آسیب های اجتماعی بسیار عمیق بوده و اهمیت زیادی دارد.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

سردار غیب پرور با اشاره به اینکه مهمترین موضوع در طرح کرامت از نظر ما در بخش اعتیاد سیانت است افزود: 6 مرحله برای این مهم تعریف شده است که گام آخر آن سیانت خواهد بود، یعنی معتادی که ما تحت حمایت خود در راستای درمان و مشاوره قرار می دهیم باید سیانت روی را مورد توجه قرار دهیم چرا که موفقیت در راستای عدم برگشت معتاد به همان آسیب اجتماعی سخت بوده و اگر در این بخش به نتیجه مطلوب برسیم می توانیم به خود نمره قبولی دهیم.

,

وی اظهار داشت: ما به عنوان بسیج عزم جدی نسبت به دو مقوله اعتیاد و طلاق داریم و به این حوزه ورود کرده ایم اما 325 محله حاشیه نشین کشور که امسال طرح کرامت در آنها در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی اجرا شد آمار کمی بود اما با توجه به توانایی که در مجموعه بسیج مشاهده شد آن را در سال 96 به یک هزار محله بسط خواهیم داد.

,

سردار غیب پرور درباره رتبه 5 کشوری البرز در زمینه طلاق تصریح کرد: برنامه های متنوعی در بخش خانواده در سه گام ازدواج، تحکیم خانواده و پیش گیری از طلاق خواهیم داشت که هر کدام ناظر به ده ها موضوع خواهند بود.

,

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در خاتمه در پاسخ به این سوال که چرا با وجود تذکرات مقام معظم رهبری و تشکیل شورای عالی فضای مجازی در مقابله با تهدیدات آن دولت فیلترینگ تلگرام را تنها راهکار حل این آسیب دانست خاطر نشان داشت: نمی دانم مسئولین باور دارند یا خیر اما مشکل ما در بسیاری از موضوعات باور است چرا که اگر برخی از خطرها را باور می کردیم و می دانستیم تهدیدی برای کشور خواهند بود آرام نداشتیم.

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه