logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون اقتصادی استاندار مدعی شد:

ایجاد 16 هزار شغل تا پایان دی ماه در قزوین/ هیچ متقاضی تسهیلات ازدواج در صف بانک وجود ندارد

ایجاد 16 هزار شغل تا پایان دی ماه در قزوین/ هیچ متقاضی تسهیلات ازدواج در صف بانک وجود ندارد
معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: در حوزه وام ازدواج از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، 15 هزار و 672 فقره با یک هزار و 560 میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده و هم اکنون هیچ متقاضی دریافت تسهیلات ازدواج پشت صف بانک وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استاندارصبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در استانداری اظهار کرد: نرخ بیکاری استان 11.1 دهم درصد است که 6 دهم درصد از نرخ 11.7 کشوری پایین تر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی افزود: برای سال جاری 20 هزار فرصت شغلی هدفگذاری شده بود که تا پایان دی ماه 81 درصد آن محقق شده است. 

این مسئول ادامه داد: از میان شاغلانی که امسال در استان به سرکار رفته اند 9 هزار نفر برای اولین بار در سامانه تامین اجتماعی ثبت نام کرده اند و حدود 23 دستگاه متولی ایجاد اشتغال در استان هستند.

29 پروژه سرمایه گذاری خارجی در استان
وی گفت: برای رونق تولید و اشتغال در سطح استان 2 بسته اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی با چهارهزار میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات بانکی ابلاغ شده است که با استفاده از این منابع پیش بینی ایجاد هشت هزار شغل را داریم.

معاون اقتصادی استاندار قزوین بیان کرد: در حوزه وام ازدواج از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، 15 هزار و 672 فقره با یک هزار و 560 میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده که کل اعتبارات در نظر گرفته شده در این زمینه یک هزار و 960 میلیارد ریال بوده است و هم اکنون هیچ متقاضی دریافت تسهیلات ازدواج پشت صف بانک وجود ندارد.

وی با بیان اینکه صادرات یکی از مهمترین مولفه‌های اقتصادی کشور و استان است، افزود: در 10 ماهه سال جاری حجم صادارت استان از گمرگ استان 459 میلیارد دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه 34 درصد افزایش را نشان می‌دهد. 

حبیبی اضافه کرد: ارزش صادرات استان با سایر گمرکات نیز حدود 6 هزار میلیارد ریال بوده است که با این رقم به زودی به سیاست گذاری در خصوص صادرات استان خواهیم رسید.

وی با اشاره به آمار جذب سرمایه گذاری خارجی در استان نیز گفت: در 10 ماه سال جاری 457 میلیون دلار سرمایه خارجی مصوب داشته ایم. 

این مسئول همچنین گفت: تاکنون 29 پروژه سرمایه گذاری خارجی در استان توسط 18 استان خارجی انجام شده که چهار هزار و 500 فرصت شغلی را ایجاد کرده است.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
, 29 پروژه سرمایه گذاری خارجی در استان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه