logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

ساعت‌ها تماس بی‌نتیجه برای نوبت درمانگاه لردگان/ بیماران می توانند به مطب های شخصی متخصصین مراجعه نمایند+ پاسخ رییس بیمارستان

ساعت‌ها تماس بی‌نتیجه برای نوبت درمانگاه لردگان/ بیماران می توانند به مطب های شخصی متخصصین مراجعه نمایند+ پاسخ رییس بیمارستان
ساعت‌ها تماس بی‌نتیجه برای نوبت درمانگاه تخصصی لردگان از زمانی که سیستم نوبت دهی راه‌اندازی شده است و این امر موجب نارضایتی شهروندان لردگانی و روستاییان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سلام لردگان؛ سامانه تلفنی که تنها با یک خط و شماره تلفن گویای  3105  فعال شده بیماران را مجبور کرده تا از هر نقطه شهرستان که تصمیم بر مراجعه به درمانگاه تخصصی لردگان، دارند مدت‌ها در پشت خط مشغول این سامانه به صف بایستند چرا که برای دریافت نوبت از سیستم تلفنی نوبدهی تنها  از ساعت 19 هر روز می‌توان تماس گرفت که متاسفانه سامانه تنها به مدت سه و حداکثر پنج دقیقه نوبت ارائه می‌دهد و قبل و بعد آن از نوبت‌دهی خبری نیست اما مسئله قابل تامل آن است که در ساعت 19 که سامانه برای نوبت دهی فعال می‌شود تمامی نیازمندان به نوبت با سامانه تماس می‌گیرند که تعداد محدودی از آنان موفق به اخذ نوبت می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام لردگان,


یکی از هالی شهرستان لردگان که از راه دور با مصافت بیش از 30 کیلومتر به این کلینیک مراجعه می کند گفت: با وجود حال بد بارها و بارها برای اخذ نوبت اقدام کردم اما هر دفعه که سامانه فعال می‌شد حداکثر تا 30 دقیقه بعد از ساعت اعلامی یعنی ازساعت 19 تا 19:30 دقیقه فقط با بوق اشغال روبه رو می‌شدم، بعد از این ۳۰ دقیقه زمانی‌ که تماس برقرار می‌شد اپراتور از پر بودن نوبت‌ها خبر می‌داد.


شخص دیگری با ارسال تصویر از صفحه گوشی خود گفت: من بعد از ۲۶۴ بار تماس با نوبت دهی کلینیک بیمارستان شهدا لردگان موفق شدم تماس برقرار کنم ساعت ۱۹ تا ۱۹:۳۵ دقیقه آخر دست با جواب متاسفانه نوبت خالی وجود ندارد مواجه شدم، آخه من چکار کنم.
,
,
,
,
,
,


 
,
, , ,
,


شهروند دیگری گفت: اگر بحث راه‌اندازی این سامانه برای تکریم ارباب رجوع است پس باید به گونه‌ای باشد که بیمار بتواند با راحتی کامل نوبت بگیرد نه این که تنها یک تلفن معرفی کنند تا مردم برای گرفتن نوبت و سرانجام هم بعد از گذر از مرحله اشغال بودن اپراتور با شنیدن متاسفانه وقت فردا پر شده است رو به رو شوند.


این صحبت‌ها و چندین انتقاد دیگر که مخاطبین با پایگاه خبری تحلیلی سلام لردگان در میان گذاشتند، ما را بر آن داشت تا گفتگویی با عبدالرسول لایقی رئیس بیمارستان شهدای لردگان داشته باشیم.

تعداد متخصصین جوابگوی جمعیت 230 هزار نفری لردگان نیست
عبدالرسول لایقی رئیس بیمارستان شهدای لردگاندر گفتگو با خبرنگار سلام لردگان؛ گفت: بیش از 40 متخصص در کلینیک تخصصی شهدای لردگان لردگان مشغول هستند که این تعداد جوابگوی جمعیت بالای 230 هزار نفری شهرستان لردگان نیست و راه کار هم این است، تعداد متخصصین این کلینیک اضافه شود تا بخشی از مشکلات بیماران برطرف شود .

پذیرش در درمانگاه محدود به گنجایش خاصی است
رئیس بیمارستان شهدای لردگان با اشاره به نوبت‌دهی در این شهرستان بیان کرد: روزانه به بیش از 1200 نفر  از شهروندان لردگانی نوبت‌دهی می شود و برای هر پزشک متخصص بین 40 الی50 نفر نوبت نوبت گرفته می شود ولی در برخی موارد اگر مریض مراجعه کند که از راه دور آمده باشد تا جای ممکن کار مریض را راه می‌اندازیم، پذیرش بیمار یک گنجایشی دارد ولی متاسفانه دیدگاهی وجود دارد که هر چه بیمار به درمانگاه مراجعه کنند باید پذیرش شوند.

 لایقی افزود: ما هم  این مشکل را قبول داریم و به گوش مسولین بالاتر رساندیم و در جریان هستند و این مشکلی نیست که مختص درمانگاه لردگان باشد و در همه کشور این مشکل وجود دارد.

لایقی در پایان افزود: قبلا طرح سلامت اجازه به متخصصین نمی داد که به صورت مطب شخصی فعالیت داشته باشند ولی حالا توسط دانشگاه  علوم پزشکی این اجازه به متخصصین داده شده که در شیفت بعد ازظهر  در مطلب شخصی به بیمارانی که از راه دور مراجعه می کنند و یا اینکه موفق نشدند نوبت دریافت کنند خدمات ارائه نمایند .

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
, تعداد متخصصین جوابگوی جمعیت 230 هزار نفری لردگان نیست,
, سلام لردگان,
,
, پذیرش در درمانگاه محدود به گنجایش خاصی است,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه