اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش آموزش پرورش پارس آباد به ضرب و شتم معلم توسط اولیای دانش آموز

واکنش آموزش پرورش پارس آباد به ضرب و شتم معلم توسط اولیای دانش آموز
روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش پارس آباد در خصوص خبر منتشره در فضای مجازی مبنی بر ضرب و شتم معلم یکی از مدارس این شهرستان از سوی اولیای دانش آموز واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان پارس آباد در خصوص خبر منتشره در فضای مجازی مبنی بر"ضرب و شتم آموزگار ابتدایی یکی از مدارس این شهرستان از سوی اولیای دانش آموز" در جهت تنویر افکار عمومی اعلام کرد:به علت اقدام تربیتی و تذکر انظباطی آموزگار ابتدایی برای یکی از دانش آموزان, اولیای خطاکار این دانش آموز بدون اجازه وارد مدرسه  محل تحصیل فرزند خود می شوند و با آموزگار محترم درگیر و ایشان رابه شکل غیر قابل قبول  مورد اهانت  قرار میدهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,

روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان پارس آباد  خاطر نشان کرده است : به محض وصول گزارش، مسئولین آموزش و پرورش در مدرسه ی مذکور حاضر و ضمن دلجویی با آموزگار محترم اقدامات قانونی را اعمال و حمایت های لازم قضایی از شکایت وی بعمل آمد.

,

 بر اساس اعلام روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان پارس آباد در حال حاضر این موضوع از سوی کارشناسی های ذی ربط در دست بررسی است که در صورت تضییع حق آموزگار محترم و یا احیانا نقض مقررات آموزشی در صحن مدرسه,از طریق مراجع ذی صلاح اقدام متناسب بعمل خواهد آمد،  چرا که حریم و قوانین مدرسه,و نیز منزلت معلمی متعلق به همه ی آحاد مردم شریف جامعه و متضمن ارزشهای اجتماعی است و حفظ احترام اجتماعی به مقام معلم قطعا آثار آن در تربیت فرزندان و آینده سازان جامعه مان پایدار و ماندگار خواهد بود.

,

گفتنی است، این جوابیه روابط عمومی آموزش و پروش شهرستان پارس آباد به دنبال ضرب وشتم یکی از معلمان مدرسه طالقانی توسط اولیای دانش آموز که چند روز پیش رخ داد، صورت گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه