به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد غریب شاهی، نائب رئیس شورای شهر سردشت در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده، اظهار کرد: در حال حاضر بی آبی مشکلات زیادی را برای تمام مردم شهرستان بشاگرد و مرکز شهرستان آبرسانی از طریق دو دستگاه تانکر سیار انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,نائب رئیس شورای شهر سردشت در ادامه بیان کرد: تا یک ماه گذشته شهر سردشت تنها با یک تانکر آبرسانی می شد اما با پیگیری های مکرر یک تانکر دیگر اضافه شده که همچنان جوابگوی جمعیت شهر سردشت نیست.
,مردم بشاگرد به آب های سطحی و غیر بهداشتی روی آوردند
, مردم بشاگرد به آب های سطحی و غیر بهداشتی روی آوردند, مردم بشاگرد به آب های سطحی و غیر بهداشتی روی آوردند,غریب شاهی افزود: اکثر اوقات مردم مجبور هستند به دلیل کمبود آب به آب های سطحی و غیر بهداشتی روی بیاورند و به شستشو البسه و ظرف های خود بپردازند که این سبب شیوع بیماری خواهد شد.
,وی گفت: در حال حاضر آب شرب شهر سردشت توسط تانکر از چاه آب حفر شده در بستر رودخانه شهر گوهران تامین می شود از این رو در منبع آب شهروندان لایه ای از گل و رسوب ناشی از آب نه چندان سالم و بهداشتی ایجاد شده که در درازمدت باعث بیماری خواهد شد.
,پروژه آب رسانی سد جگین بعد از گذشت ۸ سال به سرانجام نرسید
, پروژه آب رسانی سد جگین بعد از گذشت ۸ سال به سرانجام نرسید, پروژه آب رسانی سد جگین بعد از گذشت ۸ سال به سرانجام نرسید,نائب رئیس شورای شهر سردشت با بیان اینکه پروژه آب رسانی سد جگین بعد از گذشت هشت سال هنوز به سرانجام نرسیده و متوقف شده است، تصریح کرد: مشکل آب شهرستان بشاگرد تنها با انتقال آب سد جگین به سردشت و دیگر نقاط شهرستان مرتفع می شود.
,غریب شاهی اظهار کرد: مردم بشاگرد چندین سال است که چشم انتظار انتقال آب سد جگین به سردشت و دیگر نقاط بشاگرد هستند و پروژه ای که همزمان قرار بود آب را به جاسک و بشاگرد بیاورد تنها به جاسک رسیده و مردم شهرستان بشاگرد چشم انتظار همت مسئولان هستند.
,وی اضافه کرد:با وجود پیگیری های اعضای شورای شهر و شهرستان بشاگرد،مسئولان نبود بودجه را علت توقف آبرسانی به بشاگرد می دانند که این بی عدالتی برای مردم محسوب می شود.
,بی آبی در شهر سردشت به وضعیت بحرانی رسیده است
, بی آبی در شهر سردشت به وضعیت بحرانی رسیده است,غریب شاهی یادآور شد: بی آبی در شهر سردشت و بعضی از مناطق این شهرستان به مرحله بحرانی رسیده چنانچه اگر مدیریت نشود قطعا باعث مهاجرت مردم این شهرستان به شهرهای همجوار خواهد شد.
,وی گفت: آمار نفوس و مسکن در سال های اخیر گواه این حرف است که قطعا این مهاجرت ها خود باعث معضلات و مشکلاتی در آینده خواهد شد.
,نائب رئیس شورای شهر سردشت خاطر نشان کرد: انتظار می رود مسئولان این شرایط بحران بی آبی بشاگرد را درک کنند و با تخصیص ردیف های بودجه ای مردم شهرستان بشاگرد را از نعمت آب سد جگین بهره مند کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه