logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار کیار:

"استقلال" مهمترین دستآورد انقلاب اسلامی ایران برای ایران بود

"استقلال" مهمترین دستآورد انقلاب اسلامی ایران برای ایران بود
فرماندار کیار در مراسم بزرگداشت ورود تاریخی امام خمینی به میهن استقلال کشور از بیگانگان را مهمترین دستآورد انقلاب اسلامی ایران برشمرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  کیار بیدار قدمعلی مردانی صبح امروز در مراسم بزرگداشت ورود تاریخی امام خمینی به میهن گفت: سی و نه سال از زمانی می گذرد که دشمنان ایران از شرق تا غرب با تمام توان به میدان آمده بودند تا مانع از پیروزی انقلاب اسلامی ایران شوند اما وجود رهبری آگاه و فرزانه و حمایت مردمی استبدادستیز در ایران مانع از آن شد که خواست بیگانگان محقق شود و به خواست خدا انقلاب اسلامی ایران پیروز شد و در پی آن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در کشور ایران استقرار یافت.

فرماندار کیار گفت: انقلاب اسلامی ایران طی سی و نه سال گذشته دستاورد های بسیاری برای کشور و مردم ایران به ارمغان آورده است اما اگر بخواهیم مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی ایران برای کشور و مردم را بیان کنیم بی شک استقلال کشور و مردم از بیگانگان مهمترین دستآورد این انقلاب تاریخی و ماندگار است.

قدمعلی مردانی گفت: انقلاب اسلامی ایران از بطن جامعه به برخاست و در طول سال های مبارزه تا پیروزی هیچگاه تحت لوای قدرت های شرق و غرب قرار نگرفت و همین مساله باعث شد همیشه انقلاب اسلامی دشمنی های زیادی را تجربه نماید کما اینکه نمونه ای از دشمنی های آشکار مخالفان انقلاب اسلامی ایران را در هشت سال دفاع مقدس، تحریم های ناعادلانه و... را تجربه کردیم.

فرماندار در جمع مسئولان ادارات و کارمندان ادارات شهرستان کیار گفت: ما امانت دار انقلاب و کشوری هستیم که برای به ثمر نشستن و حفظ آن فراز و نشیب های بسیاری طی شده است و خونها و جان های بسیاری فدا شده است و باید همه اعم از مسئول و کارمند در برابر این نظام و مردم پاسخگو باشیم و برای تداوم انقلاب اسلامی ایران و استقلال کشور همه توان و امکاناتمان را به کاربندیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیار بیدار ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه