اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

زنگ انقلاب در مدارس ساری نواخته شد

زنگ انقلاب در مدارس ساری نواخته شد
هم‌زمان با دهه فجر زنگ انقلاب در دبیرستان دخترانه متوسطه اول مرحوم مهندس پروین ناحیه دو ساری نواخته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرساری، هم‌زمان با دهه فجر زنگ انقلاب توسط معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران صبح امروز در دبیرستان دخترانه متوسطه اول مرحوم مهندس پروین ناحیه دو ساری نواخته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرساری, ,

در این آئین نمادین که با حضور مسئولان مرکز مازندران برگزار شد، معاون پرورشی آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به حضور پرصلابت دانش‌آموزان عضو تشکل‌های دانش‌آموزی در اجرای برنامه‌ها دهه فجر امسال گفت: دانش‌آموزان فهیم و آگاه ما با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن و اجرای سرود همگانی 1357 نفری شور و علاقه خود را به‌نظام و انقلاب ابراز می‌کنند.

محمد شعبانی با تأکید بر نشر گفتمان انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم تا گفتمان انقلاب اسلامی را در جامعه نهادینه کنیم و زمینه اقناع نسل جوان نسبت به ماهیت و کارکردهای انقلاب اسلامی را فراهم آوریم.

وی به برنامه‌های این اداره‌کل در ایام دهه فجر اشاره کرد و گفت: اجرای سرود هماهنگ و نمایش‌نامه‌های کشوری، گفتمان‌های دانش‌آموزی، اجرای جشنواره من صدای توأم، اعزام کاروان‌های قرآنی به مناطق محروم و برگزاری مسابقات فرهنگی هنری قرآنی از برنامه‌های شاخص آموزش‌وپرورش استان در این ایام هستند.
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه