logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

علیرضا احمدی در نشست خبری عنوان کرد:

باید از ورود فرهنگ غربی به مدیریت شهری جلوگیری کرد

باید از ورود فرهنگ غربی به مدیریت شهری جلوگیری کرد
عضو شورای شهر قم گفت: واقعیت آن است که همه نگاه‌های مذهبی در ایران و حتی جهان به سمت قم است و به نوعی شهر قم در نظر دیگران یک اسوه و الگو از زندگی در دنیای مدرن به حساب می‌آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، عضو شورای شهر قم گفت: واقعیت آن است که همه نگاه‌های مذهبی در ایران و حتی جهان به سمت قم است و به نوعی شهر قم در نظر دیگران یک اسوه و الگو از زندگی در دنیای مدرن به حساب می‌آید.

نایب رئیس شورای عالی استان‌ها بیان داشت: برای هر طرح و پروژه‌ای باید یک پیوست فرهنگی تهیه کرد، پیوست فرهنگی هم باید متناسب با همان شهری تهیه شود که قرار است در آن پروژه اجرا شود.

وی ضمن تشریح پیوست فرهنگی عنوان کرد: باید بدانیم که اگر به طور مثال ساختمان یا برجی در سطح شهر احداث می‌شود این پروژه با فرهنگ ما سازگاری دارد یا ندارد، و اینکه چه تاثیری بر روی فرهنگ شهروندان خواهد گذاشت.

احمدی ادامه داد: در حال حاضر شهر مشهد از لحاظ تکنولوژی و عمرانی پیشرفت‌های زیادی کرده ولی از لحاظ فرهنگی در مسیر قابل قبولی حرکت نکرده است.

وی به طرح جامع مدیریت یکپارچه شهری مجلس اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از وظایف شوراها انتخاب شهردار به مدت چهار سال است اما در این طرح آمده که در شهرهای بالای 200 هزار نفر همزمان با انتخابات، شهردار را مردم انتخاب کنند که به درستی شرایط و تصمیم‌گیری‌ها در این بند مد نظر قرار نگرفته است و باعث کاهش اختیارات شورای شهر خواهد شد.

نایب رئیس شورای عالی استان‌ها به روند تایید صلاحیت ها در انتخابات شوراها اشاره کرد و گفت: در ایام انتخابات باید تخصص‌ها در نظر گرفته شود هم تجربیات و مسوولیت‌ها و کسی که می‌خواهد نماینده مردم در شورای شهر باشد باید حداقل سبقه‌ای فعالیت مشخصی داشته باشد.

وی ادامه داد: هر کاری که برای خدمت به شهر قم انجام شود عبادت است چراکه شهر قم یک مکان مذهبی و مقدس است

احمدی افزود: این را هم بپذیریم که خود مردم باید مطالبه و همکاری کنند، ما هم سعی میکنیم در حوزه اختیاراتمان کوتاهی نکنیم.

عضو شورای شهر قم عنوان کرد: قم یک شهر زیارتی است و سالانه 14 میلیون نفر از استانها و کشورهای مختلف به این شهر سفر میکنند فلذا ما باید به همه این عزیزان خدمات رسانی کنیم چراکه این افراد عموما ایران را در شهر قم می‌بینند و اگر وضعیت رفاهی و فرهنگی در شهر قم مطلوب نظر نباشد ذهنیت آنها در مورد ایران خراب میشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه