به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحیم سلیمانی راد مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران در حاشیه افتتاح پروژه های عمرانی روستاهای بخش مرکزی شهرستان پیشوا با بیان اینکه پروژه های خوبی در استان تهران در سطح روستا هاافتتاح شده است اظهار داشت: از ابتدای شروع به کار دهیاری ها از سال 81 تا کنون اعتباراتی که در دولت تدبیر و امید به روستا ها تخصیص یافته 73 در صد و 27 درصد مربو ط به دولت های قبل است.
وی افزود:دولت یازدهم و دوازدهم معتقد است توسعه باید از روستا شروع شود به همین دلیل تمام تلاش خود را در جهت توسعه روستاها به کار بسته است و برای رسیدن به این مهم اعتبارات خوبی را برای روستا ها تخصیص داده است ؛ مهمترین منبعی که در این بخش در نظر گرفته ارزش افزوده است .
سلیمانی راد گفت:از ابتدای سال 96 با ارائه لایحه و تصویب مجلس شورای اسلامی قدم های خوبی در سطح روستا ها برداشته شده که بخش کالبدی روستاها شکل درست به خود بگیرد و سپس در حوزه فرهنگ و بعد از آن در حوزه ورزش و ایجاد پارک و فضای سبز و وتامین سرانه های سبز روستایی اقدام خواهیم نمود.
وی یکی از دلایل ماندگاری مردم در روستاها را ایجاد اشتغال روستایی عنوان کرد و گفت: ایجاد اشتغال روستایی در شورای برنامه ریزی استان به ریاست استاندار مطرح گردید و اعتباراتی برای روستاهای استان تهران برای ایجاد اشتغال و ایجاد فضاهای فرهنگی در سالهای آتی در نظر گرفته شده است.
مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران با تشریح اعتبارات تعلق گرفته به روستاها گفت:در ده ماه اول سال جاری حدودا 700 میلیارد تومان به روستاهای استان تهران اعتبار تخصیص پیدا کرد که به صورت میانگین به هر دهیاری 1.5 میلیارد تومان براساس شاخص جمعیت توزیع شده است.
,
,
,
,
وی افزود:450 میلیارد تومان سال قبل به حساب دهیاری ها از سوی دولت واریز شده که مجموعا در استان تهران 1150 میلیارد تومان به حساب دهیاری ها در این مدت دولت دوازدهم واریز شده است.
سلیمانی راد بیان نمود :380دهیاری ازمحل این اعتبارات به روستاهای فاقد دهیاری برای ساخت پرداخت شده است و بخشی دیگر به به حساب فرمانداری ها واریز شده تا با نظرخود و در نظر گرفتن اولویت های شهرستان هزینه نمایند.
مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری تهران در پایان گفت: : همه ما بعنوان اعضا اجراکننده سیاست های اصلی دولت و مسئو لین استانی و شهرستانی تلاش میکنیم که کرامت اصلی روستا ها را باز گردانیم و شاخصهای آبادانی را تامین بخشیم تا مهاجرت به صورت معکوس از شهر به روستا را داشته باشیم.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه