logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی تبریز خبرداد:

راه اندازی اتاق زایمان بی درد در بیمارستان آیت الله طالقانی تبریز

راه اندازی اتاق زایمان بی درد در بیمارستان آیت الله طالقانی تبریز
رئیس مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی تبریز تاکید کرد: زایمان بی‌درد و تاسیس اتاق مقیم از اقدامات نمونه‌ی مرکز آموزشی درمانی طالقانی تبریز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناخبر،  بهزاد سروران ظهر امروز در مراسم گرامیداشت کارکنان نمونه در مرکز آموزشی درمانی طالقانی تبریز با بیان این مطلب گفت: امیدواریم زایمان بی‌درد به عنوان یک فرهنگ تشویقی نهادینه شود. به منظور نوسازی بیمارستان در طول سه سال گذشته فشارهای زیادی را تحمل کرده‌ایم. اگر کار تیمی دفتر پرستاری، کادر مترون و سرپرستاران بیمارستان در زمان نوسازی نبود، بیمارستان در چنین وضع خوبی قرار نداشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناخبر,
 
,
وی با اشاره به بافت قدیمی این مرکز قبل از نوسازی بیان کرد: دیوارهای رطوبت کشیده، بافت سیمانی و آجری فرسوده‌ سبب تضعیف روحیه‌ی کاری کادر درمان می‌شد. این مرکز بیمارستانی به دلیل بی توجهی و بافت قدیمی مورد بی توجهی قرار گرفته بود و این امر نیز در ارایه‌ی خدمات به بیمار تاثیر می‌گذاشت که خوشبختانه اکنون شاهد تحول عمرانی و خدماتی در این مرکز هستیم.
,
 
,
وی در ادامه با اشاره به برخی پروژه‌ها و بخش‌های جدید در حال احداث مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی بیان کرد: بخش نوزادان این مرکز در حال بازسازی است و با تکمیل اتاق‌های اقامتی، مشکل اقامت مادران برطرف خواهد شد. همچنین کارهای عمرانی ICU شش تخته بزرگسالان نیز کاملا حل شده است. ساختمان کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این مرکز نیز با حمایت دانشگاه و خیران در حال تکمیل شدن است و خدماتی همچون دندانپزشکی دولتی، رادیولوژی پیشرفته و توانبخشی در این کلینیک ارایه خواهد شد.
,
 
,
سروران در پایان با اشاره به سرافرازی و سربلندی کشور پس از انقلاب اسلامی ایران خاطرنشان کرد: نیروهای انقلابی مسلمان در کشور جمهوری اسلامی ایران می‌توانند کار کنند. باید شعار توانستن را در عمل ثابت کنیم.
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه