logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سه فرمانده مقاومت چگونه به شهادت رسیدند؟

سه فرمانده مقاومت چگونه به شهادت رسیدند؟
سیستم های اطلاعاتی اسرائیلی تا آن لحظه فقط متوجه نقش تونل ها و حضور فرماندهان مقاومت در این تونل ها شده بودند و نیاز به اطلاعات نقطه ای داشتند. لذا بالون‌های جاسوسی آنها که در مرزهای غزه از کار افتاده بود، اسرائیلی ها را نیازمند خدمات راهبردی رهبران مصر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، مرحله چهارم جنگ در غزه، در حالی آغاز شد که به نظر می رسد، توافقات حداقلی در حال شکل گیری است و صهیونیست ها به دلیل آسیب پذیری فراوانی که از استمرار جنگ، انتظار دارند، تمایلی به بهانه دادن به طرف فلسطینی ندارند. خصوصاً اینکه، ادامه وضعیت فصلی به رسوایی بیشتر برای صهیونیست ها و مؤسسات امنیتی – نظامی آنها منتهی خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

اگر چنین است، پس حرکت فرار به جلو از سوی نتانیاهو برای حمله به چند نقطه راهبردی در رفح و تل السلطان، چه توجیهی دارد؟ اگر در حمله به محمد حنیف، فقط همسر و پسرش به شهادت رسیدند، در حمله صبح پنجشنبه در رفح، سه تن از فرماندهان ارشد و برجسته حماس به شهادت رسیدند و این برای رژیم صهیونیستی یک موفقیت ثبت می کند.
,
,
,

این نکته را که قبلاً گفته ام فراموش نکردیم که جنگ جاری در غزه همانند نمونه های قبلی در هشت سال گذشته، از هماهنگی و تقسیم کار جدی با همپیمانان عرب منطقه، یعنی مصر، عربستان، اردن، امارات و قطر برخوردار است و این جنگ هنوز به پایان نرسیده است و اسرائیل به شدت نیازمند حداقل های پیروزی در جنگ است و این یک انگیزه اسرائیلی – عربی است.

این روشن است که پیروزی مقاوت، پیامدهای جدی در داخل اسرائیل و محیط منطقه ای به جای می گذارد و این شرایط تحول پذیر، برای دیکتاتورهای عربی و هم‌پیمان اسرائیل و آمریکا، چندان خشنود کننده نیست.

از همان روزهای اول جنگ غزه، این ضعف راهبردی اسرائیل برملا شد که دستگاه های اطلاعاتی این رژیم، فاقد تسلط اطلاعاتی بر وضعیت مقاومت و توانایی و تاکتیک های آن هستند، و لذا دست و پا زدن نتانیاهو برای اینکه کشورهای عربی کاری مفید انجام دهند و یا اوباما برای آتش بس فوری به کار شود، به همین دلیل بود.

حضور تیم امداد پزشکی اماراتی ها که افسران اطلاعات نظامی آنها در لباس پزشکی جاسوسی می کردند برملا شد، نشان داد که این کشورها تا چه حد بر یاری صهیونیست ها، استوار هستند.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
اسرائیل چگونه سه فرمانده مقاومت را به شهادت رساند/ شش بمب اتم برای شهادت سه فرمانده
 
, اسرائیل چگونه سه فرمانده مقاومت را به شهادت رساند/ شش بمب اتم برای شهادت سه فرمانده,
,

سیستم های اطلاعاتی اسرائیلی تا آن لحظه فقط متوجه نقش تونل ها و حضور فرماندهان مقاومت در این تونل ها شده بودند و نیاز به اطلاعات نقطه ای داشتند. لذا بالون‌های جاسوسی آنها که در مرزهای غزه از کار افتاده بود، اسرائیلی ها را نیازمند خدمات راهبردی رهبران مصر کرد.بسیاری از مقامات سیاسی، امنیتی و حتی کارشناسان اطلاعاتی در رسانه های اسرائیل با صدای بلند اعلام کردند که دیگر در عرصه نظامی کاری از آنها در مقابل مقاومت بر نمی آید و باید دست به دامن ژنرال السیسی در مصر شوند.

سیستم جاسوسی مصری ها در حاشیه رفح و حتی در داخل مناطق راهبردی غزه و دستگاه های پیشرفته ای که اخیراً در حاشیه مصر با غزه مستقر شده است، یعنی در یک تعامل دستگاه های سخت افزاری و شبکه منابع جاسوسی در داخل غزه به بخشی از تحرکات فرماندهان مقاومت در منطقه رفح پی برده و آن را در اختیار اسرائیلی ها قرار دادند که برای نتانیاهو، حکم آب حیات داشت. این پرده جدید خیانت کشورهای عربی به فلسطین و مقاومت است که اطلاعات بدست آمده در مورد سران مقاومت را برای قربانی شدن در اختیار صهیونیست ها قرار می دهند.
 

,
,
,
,
اسرائیل چگونه سه فرمانده مقاومت را به شهادت رساند/ شش بمب اتم برای شهادت سه فرمانده
, اسرائیل چگونه سه فرمانده مقاومت را به شهادت رساند/ شش بمب اتم برای شهادت سه فرمانده,


رونامه اسرائیلی هاآرتص نوشت: برای کشتن این سه فرمانده مقاومت، ارتش اسرائیل از چند بمب دو یا سه تنی استفاده کرده است. این درحالی است که منابع خبری تعداد دقیق این بمب‌ها را شش عدد اعلام کرده؛ که معادل با 20 تن مواد منفجره است. 

این حجم از بمب برابر است با قدرت انفجاری شش بمب اتمی؛ بدین ترتیب می توان گفت رژیم صهیونیستی برای شهادت هر فرمانده مقاومت، دو بمب اتمی به کار گرفته است که این خود جنایتی آشکار است.

این رویداد باید سرآغاز یک تحول جدید و بازنگری در روش و تاکتیک ها و شیوه های رزمی مقاومت فلسطینی شود و اقدامات نظامی آنها، معنادارتر از درگیری و جنگ 29 روزه، این پیروزی خفاش های خون آشام را به کام آنها تلخ کند. در زمینه مدل های جدید و تاکتیک های رزمی و معنادار، بزودی خواهم نوشت.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه