به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران، احمد علیرضا بیگی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: استضیاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مدتی در میان نمایندگان مجلس، در صحن مورد بحث و بررسی بود، هم اکنون از دستور کار آنها خارج شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی در ادامه تصریح کرد: در یکی از جلسات نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سوالاتی در خصوص به کارگیری اتباع بیگانه از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرسیده شد و پس از آن وزیر، به پاسخگویی به سوالات آن ها پرداخت.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پاسخ ربیعی به سوالات نمایندگان در خصوص اتباع بیگانه، سرانجام نمایندگان مجلس شورای اسلامی را قانع کرد و به این ترتیب، استیضاح وی از دستور کار آن ها خارج شد.
بیگی در تشریح وضعیت فعلی استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حال حاضر موضوعی تحت عنوان استیضاح ربیعی در مجلس مطرح نبوده و این مسئله با ارائه پاسخ های قانع کننده وی منتفی شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: در یکی از جلسات نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سوالاتی در خصوص به کارگیری اتباع بیگانه از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرسیده شد و پس از آن وزیر، به پاسخگویی به سوالات آن ها پرداخت.
,عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پاسخ ربیعی به سوالات نمایندگان در خصوص اتباع بیگانه، سرانجام نمایندگان مجلس شورای اسلامی را قانع کرد و به این ترتیب، استیضاح وی از دستور کار آن ها خارج شد.
,بیگی در تشریح وضعیت فعلی استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حال حاضر موضوعی تحت عنوان استیضاح ربیعی در مجلس مطرح نبوده و این مسئله با ارائه پاسخ های قانع کننده وی منتفی شده است.
,]
ارسال دیدگاه