logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با حضور استاندار هرمزگان مشکلات بخش احمدی حاجی آباد بررسی شد

با حضور استاندار هرمزگان مشکلات بخش احمدی حاجی آباد بررسی شد
با حضور استاندار و فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستانی و استانی،مسائل و مشکلات بخش احمدی مورد بررسی قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پیارم حاجی آباد، همتی استاندار هرمزگان، با حضور در مراسم شهادت حضرت زهرا(س) در حسینه شهر سرگز احمدی به بررسی مسائل و مشکلات مردم پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم حاجی آباد,

استاندار هرمزگان در این دیدار طی سخنانی با بیان اینکه حل مسائل و مشکلات مردم استان اولویت‌بندی شده است، افزود: مصمم هستیم با همراهی مردم مشکلات استان را حل کنیم و رفع مشکلات مناطق محروم استان در اولویت است.
همتی اظهار کرد: کشاورزی و دامداری و معادن از ظرفیت های بسیار مهم این منطقه است که باید با آموزش و سرمایه‌ گذاری توسعه یابد و جوانان این منطقه به عنوان قشر مولد باشند تا مجبور به مهاجرت به حاشیه شهرها نشوند.
وی افزود: امیدواریم در قالب یک برنامه زمان بندی شده در این مسیر گام برداریم، دولت نیز در این زمینه اعتبارات مناسبی برای اشتغال کشاورزان و عشایر در نظر گرفته است. انشاءالله به زودی این اعتبارات از طریق اداره کل امور روستایی، بانک ها، کمیته امداد، امور عشایر به متقاضیان تخصیص خواهد یافت.
استاندار هرمزگان با بیان اینکه راه ها مشکل اصلی این منطقه است گفت: سعی خواهیم کرد این مشکل در حد امکان رفع شود.
همتی درباره ایجاد اشتغال در این منطقه بیان کرد: دولت با حمایت مجلس توجه ویژه‌ای به اشتغال در مناطق روستایی خواهند داشت و به زودی تسهیلات با بهره پایین به طرح های اشتغال زا به روستاییان اعطا خواهد شد، البته در استان پیش از اینکه اعتبارات کشوری از صندوق توسعه ابلاغ شود ما از طریق بانک سینا، پست بانک و کمیته امداد اعتباراتی را برای اشتغال مناطق روستایی در نظر گرفته ایم که متقاضیان در صورت داشتن طرح اشتغال زایی می توانند با پیشنهاد طرح خود به اداره کل امور روستایی از تسهیلات با بهره 4 درصد استفاده نمایند.
وی از مشکلات راه های روستایی بخش احمدی و از معضلات و تعطیلی برخی از پروژه ها به دلیل کمبود اعتبارات و از مدیر کل ها خواست که هرچه سریعتر مشکلات را پیگیری کنند.

,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه