اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان:

۸۶ درصد مردم قزوین درگیر کم‌تحرکی هستند/ بسیاری از طلاق‌ها تحت تأثیر عوامل روانی است

۸۶ درصد مردم قزوین درگیر کم‌تحرکی هستند/ بسیاری از طلاق‌ها تحت تأثیر عوامل روانی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: بسیاری از طلاق ها تحت تأثیر عوامل روانی است بنابراین تغذیه سالم، تحرک بدنی، پرهیز از دخانیات، کاهش استرس ها و فشارهای روانی تا حد زیادی از بیماری های غیرواگیر جلوگیری می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین پیش از ظهر امروز(پنجش شنبه) در نخستین مجمع سلامت استان قزوین در استانداری قزوین اظهار کرد: تمام تشکیلات متولی سلامت در کشور تاثیری که روی سلامت مردم دارد، حدود ۲۰ درصد بوده و ۸۰ درصد آن تحت تاثیر عوامل ژنتیکی و اجتماعی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی افزود: کم و زیاد شدن بیماری را نمی‌توان خیلی به حساب آن عوام ۲۰ درصدی گذاشت بلکه باید روی آن ۸۰ درصد تمرکز کرد. 

این مسئول اضافه کرد: بیماری‌های قلبی عروقی، انواع سرطان‌ها، حوادث، بیماری‌های غیرمزمن تنفسی و بیماری‌های روانی و اجتماعی مهمترین بیماری‌های غیرواگیر است که ۸۰ درصد علت مرگ و میرها را شامل می‌شود. 

دکتر مهرام اضافه کرد: ۵۵ درصد از این۸۰ درصد مربوط به عوامل اجتماعی است؛ بنابراین باید شیوه زندگی مردم تغییر کرده و نوع غذای مردم عوض شود. 
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

وی با اشاره به مشکلات کنترل بیماری‌های واگیر عنوان کرد: این بیماری‌ها علاج نداشته و فقط کنترل می‌شوند، محصول شیوه زندگی مردم است بنابراین همکاری‌های بین بخشی و برون بخشی در سیاست گذاری‌های حوزه سلامت ضروری است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین تصریح کرد: سموم و آفت کش‌هایی که برای موادغذایی مصرف می‌شود، جذب مواد غذایی شده و وارد بدن می‌شود؛ بنابراین کبد برای تصفیه این مواد آسیب‌های جدی می‌بیند. 

دکتر مهرام با اشاره به میزان شیوع بیماری‌ها در استان گفت: اضافه وزن بالا ۶۰ درصد، مصرف سیگار ۱۳ درصد، کم تحرکی ۸۶ درصد، کلسترول بالا ۲۳ درصد و دیابت ۹.۵ درصد از مردم استان را درگیر کرده است. 

وی بیان کرد: در سال ۷۵ تا ۹۵ در حوادث جاده ای ۴۲۰ هزار نفر از هموطنان خود را از دست دادیم و ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر هم مجروح شدند. 

این مسئول اذعان کرد: در جامعه آماری ۲۶۷ هزار و ۵۴۰ نفری که در ۱۱ ماهه نخست سال جاری مورد غربالگری قرار گرفتند، مشخص شد ۲۴.۸ درصد مردم استان یک مشکل روانی و ۵.۱ درصد یک مشکل در سلامت اجتماعی داشتند. 

وی گفت: اختلالات روان پزشکی و عصبی شناسایی شده شامل اختلالات افسردگی، اختلالات اضطرابی، اختلالات شایع کودکان و نوجوانان، صرع و اختلالات سایکوتیک است، همچنین شادی‌های مشروع و کنترل شده را باید ایجاد کنیم زیرا روی شیوه زندگی مردم اثرگذار است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: بسیاری از طلاق‌ها تحت تأثیر عوامل روانی است بنابراین تغذیه سالم، تحرک بدنی، پرهیز از دخانیات، کاهش استرس‌ها و فشارهای روانی تا حد زیادی از بیماری‌های غیرواگیر جلوگیری می‌کند. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه