اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در حاشیه حمله اعضای فرقه شیرازی به سفارت ایران در لندن؛

از پاسداران تهران تا کنزینگتون لندن

از پاسداران تهران تا کنزینگتون لندن
اقدامات تخریب‌گرایانه اعضای فرقه شیرازی در لندن در حالی اتفاق می‌افتد که چندی پیش پیروان یکی دیگر از فرقه‌های مذهبی به نام دراویش گنابادی در اقدامی وحشیانه، با "اتوبوس" چند تن از مامورین نیروی انتظامی را زیر گرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، روز گذشته اعضای یک فرقه انحرافی به سفارت ایران در لندن حمله کردند و وارد فضای سفارتخانه شدند، این افراد تصاویری از سید صادق شیرازی و سید حسین شیرازی را در دست داشتند.

متعرضین به سفارت ایران در لندن عضو گروهکی با عنوان هیات «خدام المهدی» هستند که در حومه لندن فعالیت دارند، این گروهک به بهانه اعتراض به دستگیری سید حسین شیرازی فرزند سیدصادق شیرازی، پس از آنکه با قمه و چماق وارد حریم سفارت ایران شدند، با سرنگون کردن پرچم مقدس کشورمان، پرچم گروهک خود را بر بام سفارت نصب کردند.

ویدیوهای منتشر شده از حمله طرفداران صادق شیرازی به سفارت ایران نشان میدهد که پلیس لندن در کمال بی‌تفاوتی نظاره‌گر اقدام غیرقانونی اعضای این فرقه مذهبی است، جالب است که فیلم‌برداران شبکه فدک (وابسته به فرقه سید صادق شیرازی) در لحظه حمله به سفارت ایران، در محل حاضر بوده و فیلم پایین کشیدن پرچم کشور ایران را به صورت زنده مخابره می‌کند.

شبکه فدک پیش از این نیز یکبار در صدر رسانه‌ها قرار گرفته بود، همان زمانی که «یاسر الحبیب»  مدیر این شبکه ادعا کرده بود: ملکه انگلیس از خاندان بنی هاشم بوده و دلیل پذیرفتن کمک های ملکه به این جریان را "خاندان بنی هاشم بودن" ملکه الیزابت عنوان کرده بود.

رفتار منفعلانه پلیس لندن در زمان تعرض به سفارت ایران آنچنان مشهود بود که علی علیزاده کارشناس سابق شبکه بی‌بی‌سی در توییتر خود نوشت: دولت بریتانیا هفته پیش قطعنامه محکوم به شکست علیه دخالت ایران در یمن را به شورای امنیت برد و امروز پلیس‌ش منفعل ایستاد تا سفارت ایران در لندن اشغال شود، امپراطوری سابق بعد از برگزیت برای دوشیدن و تیغ زدن سعودی رسما همه شرفش را حراج کرده  است.

در این میان اما «حمید بعیدی نژاد» سفیر ایران در انگلیس که ظاهرا میخواهد از ایجاد هرگونه تنش احتمالی در رابطه ایران و انگلیس جلوگیری کند نسبت به عملکرد ضعیف پلیس لندن در غائله حمله به سفارت ایران هیچ واکنش روشنی از خود نشان نداد، با اینحال در توییتی نوشت: « تعداد اندکی از طرفداران فرقه شیرازی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن تعرض نموده و با شکستن پرچم، در حال شعار دادن علیه مقامات کشور و لعن عایشه، ابوبکر، عمر و عثمان هستند. به هنگام ورود، آنها با چماق و قمه دیده شدند. پلیس محل حاضر است»

اقدامات تخریب‌گرایانه اعضای فرقه شیرازی در لندن در حالی اتفاق می‌افتد که چندی پیش پیروان یکی دیگر از فرقه‌های مذهبی به نام دراویش گنابادی در خیابان پاسداران تهران دست به آشوب زدند و در اقدامی وحشیانه، با اتوبوس چند تن از مامورین نیروی انتظامی را زیر گرفتند.

 

وحید عزیزی

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه