logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در جلسه جمع بندی همایش مهدی موعود (عج) مطرح شد؛

دشمنان به دنبال تضعیف و کمرنگ کردن موضوع مهدویت و انتظار هستند/آحاد جامعه برای ظهور بستر سازی کنند

دشمنان به دنبال تضعیف و کمرنگ کردن موضوع مهدویت و انتظار هستند/آحاد جامعه برای ظهور بستر سازی کنند
امام جمعه شهرستان سراوان گفت: دشمنان ما به دنبال این هستند که موضوع مهدویت را کمرنگ و تضعیف کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، جلسه جمع بندی همایش مهدی موعود (عج)با محوریت وحدت با حضور حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه، دوریش نارویی فرماندار، محمد اسحاق جهانتیغ رئیس بنیاد مهدویت سراوان در مسجد جامع علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان سراوان برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه شهرستان سراوان در این جلسه با بیان اینکه آیات متعددی در قرآن کریم اشاره به موضوع مهدویت و حضور قطعی امام زمان (عج) دارد، گفت: شیعه و سنی در مبحث حضور مهدویت وجه اشتراک دارند و انقلاب اسلامی یک نگاه مهدوی داشته است.

وی با اشاره به سخنان یکی از دانشمندان آمریکایی افزود: در ایران امید به آینده و انتظار ظهور مهدی موعود (عج) است که پیروزی های آنها را رقم می زند و باعث شده در مقابل قدرت های دنیا بایستند.

امام جمعه شهرستان سراوان با بیان اینکه مسلمانان با عاشورا از مرگ نمی ترسند و شهادت را سیره ای از امامان خود می دانند، تصریح کرد: فرهنگ انتظار یک مسئله دینی و قرآنی است که همه آحاد جامعه باید نسبت به مهدویت بستر سازی کنند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی بستر را برای ظهور حضرت مهدی (عج) فراهم کرده است و فرهنگ انتظار را در بین جوانان و آحاد جامعه نهادینه کنیم که زمینه پاکی را در جامعه ایجاد می کند.

حجت الاسلام والمسلمین بامری با بیان اینکه وجود، حضور و ظهور امام زمان (عج) وجه مشترکی بین فرق اهل تشیع و تسنن است، اذعان داشت: مقدمات را باید با برنامه ریزی درست برای اجرای همایش فراهم کنیم.

وی یادآوری کرد: عصاره تمام انبیای بشر در وجود مبارک امام زمان (عج) قرار دارد که هر کس در راه او قدم برداشته و کار خیری انجام دهد قطع به یقین در آخرت پاداش خوبی از خداوند خواهد گرفت.

امام جمعه شهرستان سراوان با اشاره به اینکه دشمنان ما به دنبال این هستند که موضوع مهدویت را کمرنگ و تضعیف کنند، توضیح داد: ما باید زمینه را برای ایجاد فرهنگ مهدویت فراهم کنیم و بستر ساز ظهور حضرت مهدی (عج) باشیم.
 
انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه