logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سردار عبداللهی اعلام کرد:

پرداخت حقوق کارگران، کارمندان و مطالبات پیمانکاران قرارگاه خاتم تا پایان سال

پرداخت حقوق کارگران، کارمندان و مطالبات پیمانکاران قرارگاه خاتم تا پایان سال
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در بازدید از پروژه آزادراه کنار گذر جنوبی تهران گفت: قرارگاه هیچگاه به دنبال سودآوری نبوده و نیست و پرداخت حقوق کارگران، کارمندان و مطالبات پیمانکاران در اولویت اول کار ماست از این رو باید تمام تلاشمان این باشد که رضایت مردم را جلب کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، سردار سرتیپ پاسدار عبادالله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در واپسین روزهای اسفندماه در بازدید از روند احداث پروژه آزادراه کنار گذر جنوبی تهران خواستار تسریع در روند اجرای این پروژه شد و گفت: این پروژه نقش مهم و اساسی در کاهش تعداد خودروهای ورودی به تهران، تولید آلاینده‌های زیست‌محیطی در این کلان‌شهر و انتقال ترافیک استان‌های غربی و شمال غرب کشور به این آزادراه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: این پروژه پیشرفت قابل توجهی نسبت به 4 ماه گذشته داشته است و از تمام دست اندرکاران این پروژه تشکر ویژه‌ای دارم زیرا این پروژه جزء نادرترین پروژه‌های کشور از نظر سرعت و کیفیت در اجراست.
سردار عبداللهی ضمن اشاره به جانفشانی شهدا در دوران دفاع مقدس بیان کرد: اگر امروز برکتی در کشور وجود دارد به یمن خون پاک شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم است و امیدواریم که در عرصه سازندگی بتوانیم پاسدار خون آنها باشیم.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) گفت: ما در مراسم آغاز بارگیری سکوی فاز 22 اعلام کردیم که تا پایان سال باید حق و حقوق کارگران و پیمانکاران به صورت کامل پرداخت شود و این تنها یک گفته نیست بلکه با پشتوانه این موضوع را اعلام می‌کنیم و در این باره اقدامات مهمی انجام داده‌ایم.  
شایان ذکر است آزادراه کنارگذر جنوبی تهران در 168 کیلومتر در چهار قطعه در حال ساخت است و به عنوان یکی از حلقه‌های مفقوده کریدور ترانزیتی شرق- غرب از منطقه آبیک در حاشیه آزادراه کرج - قزوین ‌شروع شده و به آزادراه قم- گرمسار در منطقه چرم‌شهر ‌متصل می‌شود و در حال حاضر میزان پیشرفت این پروژه 45 درصد می‌باشد.
این پروژه آزادراهی که در چهار جبهه کاری فعال است، چندین تقاطع غیرهمسطح دارد و آزادراه‌های زنجان ـ قزوین، ساوه ـ تهران، قم ـ تهران، قم ـ گرمسار و مسیر ماهدشت ـ اشتهارد محور قدیم ساوه ـ تهران و سه خط‌آهن را قطع می‌کند. آزادراه کنارگذر جنوبی تهران با سرمایه‌گذاری 70 درصدی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) اجرا می‌شود.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه