logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استاندار مازندران تاکید کرد؛

لزوم ایجاد بازارچه‌ها دائمی و جشنواره‌های بومی ـ محلی در مازندران/ آمار ستاد خدمات سفر باید واقعی و قابل دفاع باشد

لزوم ایجاد بازارچه‌ها دائمی و جشنواره‌های بومی ـ محلی در مازندران/ آمار ستاد خدمات سفر باید واقعی و قابل دفاع باشد
استاندار مازندران با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های نوروزی بومی ـ محلی در استان گفت: باید با ایجاد زمینه برای دائمی کردن این بازارچه‌ها و جشنواره‌ها، به این ظرفیت رونق ببخشیم. باید محصولات تولیدی سوغات مازندران را برندسازی کنیم و از این فرصت استفاده کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، محمد اسلامی صبح امروز در بازدید از ستاد خدمات سفر مازندران ضمن تبریک سال نو و خداقوت به اعضای این ستاد در سراسر استان اظهار کرد: نوروز فرصت نو شدن است، نه تنها برای طبیعت بلکه ما انسان‌ها نیز باید نو شویم و از خداوند متعال حول حالنا الی احسن‌الحال را برای تحول در درون‌مان بخواهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه فرصت این ستاد و جلوه حضور و مشارکت آن باید به یک جلوه ماندگار در میان دستگاه‌های استان تبدیل شود، افزود: کنار هم بودن، همکاری، هم‌گرا بودن، ایجاد هم‌افزایی و تعامل بین دستگاه‌ها از نکات قابل توجه در این ستاد است که باید در استان تکرارش کنیم.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: 12 کمیته در این ستاد در واقع 12 جریان است که در سطح استان با آن‌همه ظرفیت در حال هماهنگ‌کردن دستگاه‌ها برای ارائه خدمات است که می‌تواند همواره در استان اتفاق بیفتد و باید سعی کنیم در سال 97 از این روحیه بیشتر در استان استفاده کنیم.

این مسئول اضافه کرد: آمار و ارقام ارائه شده از سوی این ستاد باید واقعی و قابل دفاع باشد تا بتوانیم با توجه به این آمارها برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم را اتخاذ کنیم.

اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه از جاده‌های کنونی نمی‌توانیم بیش از این بهره‌برداری کنیم، تأکید کرد: باید بار تردد را از روی خودروها بر داریم و به راه ریلی بکشانیم. باید در این راستا پروژه سریع‌السیر تهران ـ مازندران و آزادراه کناره را ایجاد کنیم و این از پروژه‌هایی است که باید با جدیت آن‌ را دنبال کنیم.

وی ادامه داد: دومین نکته‌ای که باید به آن بپردازیم تقویت زیرساخت‌های اقامتی و پذیرایی در سطح استان است، ما باید برای آینده ظرفیت‌ها را ببینیم، ما باید از نتایج وضعیت موجود و پیش‌بینی نرخ آینده، تابلوی هدفمان را مشخص کنیم به سمت آن حرکت کنیم.

استاندار مازندران ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های نوروزی بومی ـ محلی در استان تصریح کرد: باید با ایجاد زمینه برای دائمی کردن این بازارچه‌ها و جشنواره‌ها، به این ظرفیت رونق ببخشیم. باید محصولات تولیدی سوغات مازندران را برندسازی کنیم و از این فرصت استفاده کنیم.

این مسئول با بیان اینکه نباید در این مسیر کوتاهی کنیم، اظهار کرد: طی ایام نوروزی و سایر ماه‌های سال، مردم از سراسر کشور به این استان سفر می‌کنند و ما باید از این ظرفیت بهره ببریم و با حمایت از تولیدات بومی روستایی و محلی، صنایع‌دستی و محصولات سوغات مازندران، یک بخش از شعار سال را که حمایت از تولیدات داخلی است، تحقق بخشیم.

اسلامی یادآور شد: جوانان روستایی ما می‌توانند با بهره‌گیری از این ظرفیت، ایجاد اشتغال و کسب‌وکار کنند و ما باید برای ایجاد اشتغال و کسب‌وکار جوانان کمک کنیم.

وی در پایان از راه‌اندازی سامانه رسام ( راهنمای سفر استان مازندران) قبل از سفرهای نوروزی خبر داد و گفت: با هماهنگی قبلی مقرر شد تا با ورود مسافران به شبکه مخابراتی استان طی پیامکی ضمن خوش آمدگویی، از آنان درخواست شود تا این سامانه را جهت کسب اطلاعات و سفر بهتر بر روی گوشی‌های خود نصب کنند که این اطلاع‌رسانی به‌صورت مطلوب از سوی اپراتورهای مخابراتی به‌دلیل برخی محدودیت‌ها انجام نشده است و ما باید برای حفظ رسام تلاش کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه