logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

روابط عمومی وزارت خارجه اعلام کرد

فعالیت های اقتصادی وزارت خارجه و سفارتخانه های ایران در چارچوب اقتصاد مقاومتی انجام می شود

فعالیت های اقتصادی وزارت خارجه و سفارتخانه های ایران در چارچوب اقتصاد مقاومتی انجام می شود
روابط عمومی وزارت خارجه با بیان اینکه همه فعالیتهای اقتصادی این وزارتخانه و سفارتخانه های ایران در خارج در چارچوب اقتصاد مقاومتی انجام می شود، طرح این نکته که این سفارتخانه ها صرفا در راستای توسعه واردات عمل می کنند را ناصواب خواند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روابط عمومی وزارت امور خارجه با صدور اطلاعیه ای در واکنش به اظهارنظری درخصوص نقش برخی سفارتخانه های جمهوری اسلامی در حمایت از اقتصاد مبتنی بر واردات با استقبال از نقد مشفقانه صاحبنظران و صاحبان قلم و با تاکید بر سیاست اصولی وزارت امور خارجه و نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران درخارج از کشور در حمایت شفاف، قاطع و مستمر از اقتصاد ملی تاکید کرد: وزارت امور خارجه و سفارتخانه های جمهوری اسلامی براساس دستور کار و شرح وظایف خود وفق قوانین بالادستی، فعالیت های متنوعی در راستای حمایت از اقتصاد ملی، تولید ملی و صادرات کالاها و خدمات انجام می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این اطلاعیه آمده است: همچنین جذب سرمایه گذاری خارجی، تلاش جهت انعقاد موافقتنامه های اقتصادی از جمله موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و موافقتنامه تشویق و حمایت از سرمایه گذاری متقابل، جذب فناوری های سطح بالا و تبادل هیات های اقتصادی، تجاری، صنعتی و کشاورزی از دیگر دستورکارها و وظایف وزارت امور خارجه و نمایندگی های آن در خارج کشور است. همچنین تلاش جهت واردات کالاهای سرمایه ای و با تکنولوژی بالا که پیش نیاز بسیار مهمی برای رونق تولید و صادرات محسوب می شود و همچنین کالاهای واسطه ای و مواد اولیه مورد نیاز اقتصاد کشور از دیگر فعالیت های نمایندگی های جمهوری اسلامی در خارج از کشور هستند. 

,

این اطلاعیه می افزاید: بدیهی است کلیه فعالیت های اقتصادی وزارت امور خارجه و سفارتخانه ها، صرفا در چارچوب سیاست های کلان اقتصادی و بر اساس دستورالعمل های دستگاه های ذیربط از جمله در چارچوب راهبرد جامع اقتصاد مقاومتی، صورت می پذیرد. لذا بیان برخی ادعاها (از جمله یکی از مصاحبه شوندگان با یکی از رسانه ها) که نمایندگی های سیاسی کشورمان در خارج از کشور، صرفا در راستای توسعه واردات عمل کرده، ناصواب است. 

,

در پایان این اطلاعیه آمده است: وزارت امور خارجه با توجه به ماهیت و وظایف خاص و ذاتی خود یکی از شفاف ترین و پاسخگوترین نهادهای کشوراست، لذا چنانچه مصاحبه شونده محترم اطلاعات مستند و موثقی در خصوص فعالیت های اقتصادی نمایندگی ها و سفرای جمهوری اسلامی ایران در قالب واردات و تجارت شخصی در اختیار دارند سریعا اسناد خود را به بخش های نظارتی این وزارتخانه ارائه دهند تا در اسرع وقت مورد بررسی و اقدام مقتضی قرار گرفته و برخورد قانونی لازم صورت پذیرد.

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه