logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بلاغ گزارش می‌دهد

آخرین وضعیت اقلام پرتقاضا در روز طبیعت/کمبودی در تأمین گوشت و میوه وجود ندارد

آخرین وضعیت اقلام پرتقاضا در روز طبیعت/کمبودی در تأمین گوشت و میوه وجود ندارد
افزایش تقاضا برای کالاهای پرمصرف در سیزدهمین روز فروردین یا همان روز طبیعت موجب می‌شود تا در کنار کاهش تولید، تعطیلی برخی کشتارگاه‌ها و تعطیلی میادین میوه‌ و تره‌بار، با افزایش قیمت کالاهایی از قبیل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و میوه و تره‌بار مواجه شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، با نزدیک‌شدن به روزهای پایانی تعطیلات نوروزی، اولین موج گرانی سالانه آغاز می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

افزایش تقاضا برای کالاهای پرمصرف در سیزدهمین روز فروردین یا همان روز طبیعت موجب می‌شود تا در کنار کاهش تولید، تعطیلی برخی کشتارگاه‌ها و تعطیلی میادین میوه‌ و تره‌بار، با افزایش قیمت کالاهایی از قبیل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و میوه و تره‌بار مواجه شویم.

علی‌اصغر ایمانی یک عامل پخش مرغ و تخم‌مرغ در این‌باره به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر، بازار مرغ حالت عادی دارد و قیمت‌ها نه خیلی بالا است و نه خیلی پایین.

وی افزود: در این ایام، بالا و پایین قیمت‌ها بر حسب میزان تقاضا است و قیمت‌های حال حاضر بازار هم برای خریدار مطلوب است و هم برای تولیدکننده.

این عامل پخش مرغ و تخم‌مرغ عمده در بازار مازندران اظهار کرد: قیمت فعلی مرغ، بسته به برند آن بین 8 تا 8 هزار و 500 تومان برای مصرف‌کننده است.

ایمانی خاطرنشان کرد: طی روزهای 12 و 13 فروردین طبیعتا شاهد افزایش قیمت خواهیم بود اما پس از این ایام، کاسبی‌ها از رونق می‌افتد و قیمت‌ها به حالت عادی باز می‌گردد.

وی در خصوص بازار تخم‌مرغ بیان کرد: قیمت تخم‌مرغ نیز طی سال‌جاری، پایین آمده است و در حال حاضر، طبق مصوبه دولت قیمت مصرف‌کننده بین 12 تا 12 هزار و 500 تومان است.

این عامل پخش مرغ و تخم‌مرغ ادامه داد: هیچ‌گونه کمبودی در تأمین این اقلام در سطح استان وجود ندارد و قیمت‌ها هم برای خریداران راضی‌کننده است.

گوشت همواره پای ثابت تقاضای مردمی در روز طبیعت است و در واقع کباب در کنار خوردن کاهو، سنت نانوشته این روز محسوب می‌شود، اقلام پرطرفداری که با افزایش تقاضا، قیمت‌ها را دستخوش تغییرات می‌کند.

عبدالرحیم قاسمی رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص وضعیت بازار گوشت در آستانه روز طبیعت، بیان کرد: با پیش‌بینی قبلی، هیچ‌گونه کمبودی در تأمین مایحتاج مردم وجود ندارد.

وی افزود: باوجود افزایش قیمت خرید، هیچ‌گونه افزایش قیمتی در عرضه نخواهیم داشت.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران با بیان اینکه طی ایام نوروز، وضعیت فروش مطلوب و برای کسبه راضی‌کننده است، ادامه داد: بعد از روز 13 فروردین، بازار از تب‌وتاب خواهد افتاد و کساد می‌شود و عرضه و قیمت‌ها، خود‌به‌خود به روال عادی باز می‌گردد.

همان‌طور که اشاره شد تره‌بار به‌ویژه کاهو، گوجه، خیار و میوه‌هایی نظیر سیب و پرتقال از دیگر اقلام پرطرفدار در این روز است که با افزایش تقاضا همراه است.

امیرحسین فخرآوران رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز مازندران نیز در خصوص وضعیت قیمت میوه و تره‌بار اظهار کرد: شاید در دو روز نخست سال‌جاری، به‌دلیل تعطیلی میادین میوه، شاهد افزایش قیمت‌ها بودیم، اما با بازگشایی میادین میوه، قیمت‌ها به سمت تعدیل حرکت کرد و به روال عادی بازگشت.

وی افزود: هیچ‌گونه کمبودی در تأمین میوه مورد نیاز در سطح استان وجود ندارد و مشکلی برای عرضه نداریم.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز مازندران ضمن اشاره به کاهش قیمت موز طی سال‌جاری، اذعان کرد: در حال حاضر قیمت کاهو محلی، یک‌هزار و 400 تومان، گوجه یک‌هزار تومان، خیار دو هزار تومان، موز 5 هزار و 500 تومان، سیب دو الی دو هزار و 500 و پرتقال یک‌هزار و 500 الی یک‌هزار و 700 تومان در سطح میادین میوه است.

گفتنی است قیمت عرضه میوه و تره‌بار در خرده‌فروشی‌ها با احتساب سود 25 تا 35 درصدی محاسبه و تعیین می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه