logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قائم‎شهر:

فعالیت‌های فرهنگی در مدارس قائم‎‎شهر آغاز شد/ برپایی ایستگاه قائم‌شهرگردی برای مسافران تابستانی

فعالیت‌های فرهنگی در مدارس قائم‎‎شهر آغاز شد/ برپایی ایستگاه قائم‌شهرگردی برای مسافران تابستانی
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قائم‎شهر، گفت: با حضور در مدارس با آموزش‌های بنیادین به ویژه تفکیک زباله، خود اشتغالی و احترام به پدر و مادر بدنبال فرهنگ‌سازی در جامعه هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قائم آنلاین، محمد نصیرمتانی صبح امروز با حضور در برنامه فرهنگی موسسه یاس سپید در پارک سراج قائم‌شهر، اظهار کرد: برپایی ایستگاه‌‎‌های قائمشهرگردی در نیمه اول فروردین امسال در راستای شناساندن مکان‌های تفریحی قائم‌شهر اجرا شد که این طرح با خدمات رایگان به مسافران تابستانی نیز ارائه می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قائم آنلاین,

وی به اقدامات شورا در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بخش اعظمی از این اقدامات در سال 97 به نتیجه می‌رسد و بدنبال اجرای کارهای جدید برای شهر قائم‎شهر هستیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قائم‌شهر به ترافیک سنگین و آزار دهنده میدان جانبازان اشاره کرد و افزود: با بهره‌برداری از پروژه پل روگذر جانبازان در پایان سال 96 ترافیک در این نقطه به حداقل رسید.

این مسئول با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی در مدارس فعالیت‌های بنیادین به ویژه تفکیک زباله، خود اشتغالی و احترام به پدر و مادر را آموزش می دهد، بیان کرد: نتیجه این آموزش نه تنها در شهر که در آینده کشور نیز تاثیر دارد.

متانی به بوی نامطبوع محوطه پارک سراج اشاره و خاطرنشان کرد: با نشست‌های اخیر اعضای شورای شهر با شرکت‌های تفکیک زباله، طرح تفکیک زباله از مبدا و ساماندهی محوطه‌های این چنینی تا نوروز سال آینده در دستور کار شهرداری و شورای اسلامی شهر قرار دارد.

وی با بیان اینکه کلاس‌های رایگان فرهنگی آموزشی از سوی کمیسیون فرهنگی برگزار می‌شود، تصریح کرد: این کلاس‌ها در راستای ساماندهی و تقویت بنیان خانواده پایان فروردین در سالن آمفی تئاتر شهرداری برگزار می‌شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قائم‎شهر بیان کرد: در راستای شناساندن مکان‌های تفریحی شهرستان قائم‌شهر به مسافران تابستانی امکاناتی را که برای بازدید نیاز هست به صورت رایگان در اختیار آنها قرار می‌گیرد تا بتوانیم گردشگر بیشتری را برای شهرستان جذب کنیم.

متانی در پایان گفت: از امکانات ورزشی سطح شهر راضی نیستیم و برای بهبود و ارتقا فضای ورزشی از اولویت شورای اسلامی شهر قائمشهر است و مسافران در آینده نزدیک این تفاوت را احساس خواهند کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه