logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سکون بازار ارز پس از ۴ ماه تلاطم

سکون بازار ارز پس از ۴ ماه تلاطم
صبح روز گذشته متقاضیان زیادی برای خرید ارز ۴۲۰۰ تومانی به بازار ارز هجوم آوردند، اما پس از ساعاتی، متوجه شدند قرار نیست بانک مرکزی ارز ۴۲۰۰ تومانی را در صرافی‌ها بفروشد و همین شد که رفته رفته از تراکم جمعیت در بازار ارز یعنی محدوده میدان فردوسی تا چهارراه استانبول کاسته شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صبح روز گذشته متقاضیان زیادی برای خرید ارز ۴۲۰۰ تومانی به بازار ارز هجوم آوردند، اما پس از ساعاتی، متوجه شدند قرار نیست بانک مرکزی ارز ۴۲۰۰ تومانی را در صرافی‌ها بفروشد و همین شد که رفته رفته از تراکم جمعیت در بازار ارز یعنی محدوده میدان فردوسی تا چهارراه استانبول کاسته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


امروز، آرامش ظاهری عجیبی در بازار حکم‌فرما بود. نه از صف‌های در هم تنیده و سر و صدای متقاضیان خبری بود و نه از نرخ‌هایی که مدام تغییر می‌کنند.

در عین حال هیچیک از صرافی‌ها دلار ویورو نمی‌فروختند. اغلب تابلو‌های صرافی هم قیمتی برای دلار و یورو روی تابلو درج نکرده بودند. امروز چند صرافی بزرگ خرید و فروش ارز را متوقف کرده و روی شیشه مغازه نوشته بودند: خرید فرو ش. ارز نداریم.

دو صرافی بزرگ جنب میدان فردوسی نیز به طور کامل کرکره مغازه را پایین کشیده بودند. بازار دلالان ایستاده در اطراف میدان فروسی هم بازار کساد بود؛ در گوشه و کنار بازار و به خصوص در اطراف میدان فردوسی طبق معمول چند دلال ارز پرسه می‌زدند، اما مشتری نداشتند.

به گزارش فارس، به نظر می‌رسد حداقل مزیت عدم فروش نقدی ارز در بازار، بازگشت آرامش و فروکش کردن هیجانات کاذب در بازار ارز بود و این اتفاق می‌تواند انتظارات روانی افزایش قیمت ارز را کاهش دهد.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه