گرشاسبی پیگیر وضعیت ربیعخواه و احمدزاده شد
سرپرست باشگاه پرسپولیس در پی مصدومیت هافبک سرخپوشان، پیگیر وضعیت محسنربیع خواه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حمیدرضا گرشاسبی سرپرست باشگاه پرسپولیس از طریق حسین خبیری طی گفتوگویی تلفنی پیگیر وضعیت ربیعخواه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,سرپرست باشگاه پرسپولیس پس از گفتگو با محسن ربیعخواه، شرایط و وضعیت این بازیکن ارزنده را مورد بررسی قرار داد و به وی اعلام کرد: باشگاه کلیه مراحل درمانی و وضعیت این بازیکن را زیر نظر و تحت پوشش دارد و منتظر بازگشت هر چه زودتر این بازیکن خواهد بود.
,گرشاسبی ضمن تقدیر از عملکرد و تاثیرگذاری این بازیکن در مسابقات داخلی و آسیایی گفت: محسن ربیعخواه طی دو سال اخیر زحمات زیادی برای تیم محبوب پرسپولیس کشید و ما در این شرایط او را تنها نخواهیم گذاشت و بیصبرانه منتظر بازگشت هر چه سریعتر این بازیکن خواهیم بود.
,سرپرست باشگاه پرسپولیس همچنین در تماسی تلفنی با فرشاد احمدزاده از وضعیت این بازیکن نیز جویا شد و آرزو نمود که وی نیز هر چه سریعتر به میادین باز گردد.
,منبع:فارس
]
ارسال دیدگاه