logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو شورای اسلامی نسیم‌شهر:

پروژه ساماندهی رودخانه سالور آغاز شده است / رضایت مالک اراضی گلخانه‌ای احمدآباد جانسپار گرفته شد

پروژه ساماندهی رودخانه سالور آغاز شده است / رضایت مالک اراضی گلخانه‌ای احمدآباد جانسپار گرفته شد
عضو شورای اسلامی نسیم‌شهر گفت: رضایت مالک اراضی گلخانه‌ای احمد آباد جانسپار از سال‌ها کسب شد و اجرای پروژه به سرعت آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی بایایی رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی نسیم شهر در گفت‌وگو با خبرنگار بهارستانه در ارتباط با روند اجرای پروژه عقب نشینی دیوار گلخانه احمدآباد جانسپار، اظهار داشت: با تلاش و کوشش مجموعه خدوم شورای اسلامی و شهرداری نسیم شهر و پس از سال‌های سال در جلسه‌ای هفت ساعته کار توافق و جلب نظر مالک مجتمع گلخانه‌ای جانسپار مسیر رمپ خروجی نسیم شهر از احمد آباد قندیشاد به‌عمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه , بهارستانه,
وی در ادامه با بیان اینکه پروژه مذکور با سرعت و دقت کافی انجام خواهد شد، تصریح کرد: پس از دریافت رضایت مالک مجتمع گلخانه‌ای جانسپار، بلافاصله کار تخریب دیوار و بازگشایی مسیر انجام شد.
,
 
,
بابایی باتاکید بر لزوم اجرای پروژه عقب نشینی دیوار گلخانه احمد آباد جانسپار، اذعان داشت: اجرا این پروژه و این مسیر می‌تواند در کاهش ترافیک نسیم شهر و شهرستان بهارستان نقش مهم و اساسی ایفا کند.

وی به اجرای همزمان طرح احداث فضای سبز و ساماندهی رودخانه سالور و محوطه آن اشاره کرد و گفت: اجرای پروژه ساماندهی رودخانه سالور در امر رفع کمبود سرانه فضای سبز محله حصارک پایین کمک به سزای به شهروندان ساکن در آن محل می‌کند، که اجرای این پروژه آغاز شده است.

عضو شورای اسلامی نسیم‌شهر در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آغاز پروژه‌های بزرگ عمران و شهرسازی در نسیم‌شهر، خاطرنشان کرد: پروژه‌های یاد شده تنها چند مورد از پروژه‌های بزرگ و ماندگاری می باشد که در کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی نسیم شهر مطرح و تصویب و به مرحله اجرایی رسیده است.
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه