اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تاج:

پیراهن تیم ملی هنوز رونمایی نشده است/ برای ستاد راهبری جام جهانی از وزارتخانه‌های مختلف کمک گرفتیم

پیراهن تیم ملی هنوز رونمایی نشده است/ برای ستاد راهبری جام جهانی از وزارتخانه‌های مختلف کمک گرفتیم
رئیس فدراسیون فوتبال گفت: وزارت ارشاد، وزارت امروز خارجه، وزارت ورزش و جوانان و ... ستاد راهبردی جام جهانی را تشکیل می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی تاج در نشست خبری در خصوص سرود تیم ملی فوتبال برای جام جهانی اظهار داشت: ما برای جام جهانی برنامه‌هایی انجام داده‌ایم و علاوه بر بازی‌های دوستانه و تدارکاتی به دنبال تشکیل ستاد فرهنگی بودیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در ادامه افزود: در این ستاد تمامی دستگاه های اجرایی اعم از وزات امور خارجه، وزارت ارشاد، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت ورزش حضور دارند و ستاد راهبردی تیم ملی فوتبال در جام جهانی را هدایت می کنند. ما در کارهای فرهنگی نیز کارهایی انجام دادیم که فرش دستباف، مچ بند، نصب برچسب بر خودروهای مردم به عنوان یار دوازدهم از جمله این فعالیت ها است. در کنار این موضوعات ساخت دو قطعه موسیقایی و یک کلیپ فاخر نیز داریم که بنیاد رودکی در کنار ما حضور دارد.
,
 
,
رییس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: البته همه هنرمندان می توانند برای تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی آثاری را تولید کنند اما این کاری که در ستاد فرهنگی جام جهانی فوتبال می شود متعلق به ایران و ایرانی است و امیدوارم بتواند مورد توجه مخاطبان ایرانی و خارجی قرار گیرد.
,
 
,
وی با اشاره به  پیراهن تیم ملی فوتبال در جام جهانی فوتبال ضمن تاکید بر حمایت فدراسیون از تولیدات داخلی توضیح داد: پیراهن تیم ملی هنوز رونمایی نشده است. ما قراردادی با آدیداس داریم که مربوط به قبل از مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی کشور است و چون قرارداد ما پیش از مصوبه این ستاد به امضا رسیده بود مجبور بودیم با آدیداس ادامه همکاری بدهیم. ولی ما قرارداد اسپانسری را به قرارداد تجاری تبدیل کردیم که شامل هفتاد درصد تخفیف و ۳۰ درصد وجه می شود و بخش وجه آن از محل عایدات فروش بلیت در خارج از کشور تامین می شود.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه