logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری قزوین:

هفته هنر انقلاب باید سرآغاز تحولات فرهنگی و هنری در استان باشد

هفته هنر انقلاب باید سرآغاز تحولات فرهنگی و هنری در استان باشد
بیدخام مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری قزوین گفت: هفته هنر انقلاب اسلامی باید سرآغاز تحولات فرهنگی و هنری در استان باشد و با استفاده از نظر هنرمندان برنامه‌هایی را پی ریزی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم بیدخام در گفت‌وگو با صبح قزوین اظهار کرد: هفته هنر انقلاب اسلامی از برنامه‌های ارزنده ای است که جا دارد از حوزه هنری برای اجرای برنامه‌های خوبی که در این هفته داشتند، تشکر کنیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی افزود: هفته هنر انقلاب اسلامی باید سرآغاز تحولات فرهنگی و هنری در استان باشد و با استفاده از نظر هنرمندان برنامه‌هایی را پی ریزی کرد و باید توجه داشته باشیم هرچه با زبان هنر آرمان‌های نظام را تبیین کنیم، موفق تر خواهیم بود. 

این مسئول بیان کرد: این هفته بهترین فرصت است با زبان هنر و ادبیات هنر با جوانان ارتباط برقرار کرده و اندیشه‌های والای نظام، امام و رهبری را برای آنها تبیین کنیم.

وی عنوان کرد: هنرمندان نقش بی بدیلی در فرهنگ سازی دارند، هنرمندان در نزد مردم مورد اعتماد و تکریم هستند و هنر هم مطابق فطرت پاک انسان است و مردم نگاه مثبتی به هنر و هنرمندان دارند. 

بیدخام اذعان کرد: در گذشته شاید هنرمندان تعدادی محدودی بودند اما همین افراد محدود با زبان هنر تاثیر خود را در جامعه داشتند، از هنر و هنرمندان می‌توانیم با توجه به نقش الگویی آنها برای تبیین حقوق شهروندی بهره گیریم. 

وی ابراز کرد: هرچقدر فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی افزایش یابد آسیب‌های اجتماعی کاسته می‌شود و در نتیجه جامعه ای سالم و شاداب تر خواهیم داشت. 

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری قزوین اعلام کرد: اگر وقت جوان با برنامه‌های فرهنگی و هنری پر شود جوان ما به سمت اعتیاد و آسیب‌‌های اجتماعی کشیده نمی‌شود. 

وی گفت: هنر و هنرمند همواره همراه مردم بوده است و در پیروزی انقلاب و بعد از آن در هشت سال دفاع مقدس با به تصویر کشیدن دلاوری‌های سربازان ایفای نقش کردند. 

بیدخام در پایان بیان کرد: دغدغه اصلی ما نهادینه کردن نشاط اجتماعی و غنی کردن سفره فرهنگی است که هنرمندان با برنامه‌ها و ایده‌هایشان می‌توانند به کمک آیند تا جامعه ای تلطیف شده و عاری از خشونت را داشته باشیم. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه