اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در دیدار آینده هم به دنبال 3 امتیاز هستیم

دایی: قسمت نبود بازی را ببریم/فشار روی قلی‌زاده؟ پنالتی ما گل می‌شد دیگر بحث نمی‌کردیم

دایی: قسمت نبود بازی را ببریم/فشار روی قلی‌زاده؟ پنالتی ما گل می‌شد دیگر بحث نمی‌کردیم
سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: من به بچه‌های تیم خسته نباشید می‌گویم آنها خیلی زحمت کشیدند، مخصوصا در نیمه دوم اما قسمت نبود که ما بازی را ببریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال دو تیم سایپا  وگسترش فولاد به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

علی دایی در پایان این دیدار اظهار داشت: فکر کنم نیمه اول بازی پایاپایی بود. بارش باران وبادی که در ورزشگاه بود از سرعت بازی کاسته بود. فکر کنم هر دو تیم یک فوتبال خیلی معمولی را به نمایش گذاشتند.

,

وی در ادامه گفت: نیمه دوم با شروع بازی ما خیلی فشار آوردیم. به پنالتی رسیدیم و صاحب موقعیت شدیم و به تیرک دروازه زدیم اما قسمت نبود که امروز بازی را ببریم و من به بچه‌های تیم خسته نباشید می‌گویم. خیلی زحمت کشیدند، مخصوصا در نیمه دوم اما قسمت نبود که ما بازی را ببریم.

,

سرمربی تیم سایپا در پاسخ به این سوال که کل بار بازی روی دوش قلی زاده بود، خاطرنشان کرد: بچه‌های ما کار خودشان را انجام می‌دادند. آن طوری که شما می‌گویید نبود. ما متاسفانه از فرصت‌مان استفاده نکردیم. پنالتی ما گل می‌شد اصلا چنین صحبت‌هایی نبود. بچه‌های ما نیمه دوم فشار آوردند که نیمه دوم نتیجه را عوض کنیم که متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

,

دایی در ادامه صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال که بازی آخر را چطور میبینید، گفت: به نظرم من باید به این بچه‌ها آفرین گفت. ما با این شرایط 51 امتیاز گرفته‌ایم مخصوصا در نیم فصل دوم خیلی خوب بازی کردیم. بازی آخر هم برای پیروزی می‌رویم، با اینکه شاید فرقی برای ما نداشته باشد. اما مطمئن باشید این چند روز را هم تمرین خوبی می‌کنیم تا انشالله یک بازی خوب و آبرو مندانه‌ای انجام دهیم.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه