به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با راه آرمان؛ ضمن تبریک به مناسبت میلاد با عادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) اظهار کرد:با توجه به بازتاب جهانی ظهور امام زمان (عج) برای تمامی ادیان و ایدئولوژی های جدید، ضرورت دارد که پیام وحدت، رحمت، مودت، تبلیغ آرمان عدالت به ویژه در عرصه عدالت اجتماعی در زمینه های مختلف به خصوص در فضای مجازی که عرصه جدید تبلیغات در حد و اندازه جهانی است؛ توسط نهادهای رسمی و غیر رسمی فرهنگی، اشاعه گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رسالت امام عصر (عج) رسالت جهانی و بشری است، عنوان کرد:به عبارتى دیگر امام زمان(عج) نماینده جمع تمامی انبیاء در تاریخ و همه جهان را بر عهده دارند و اگر حضرت مسیح ایشان را همراهی می کنند در واقع حضرت مسیح به نمایندگی همه انبیاء الهی و بر اساس حکمت الهى این وظیفه را بر عهده دارند.
,وی ادامه داد: از طرفی دیگر حضرت عیسی جلوه رحمانی رحمت الهی در کنار جلوه جلال و اقتدار و انتقام از اشقیا و برپایی عدالت به ویژه در زمینه عدالت اجتماعى است.
,حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی با تأکید بر اینکه درواقع ظهور حضرت ولی عصر(عج) ظهور همه اسماء الهى است، تصریح کرد:در شرایط پیدایش و آمادگی محیط اجتماعی در عرصه جهانى بروز و ظهور خواهد یافت.
,نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه وجه دیگر آمادگی برای ظهور امام زمان(عج) در حوزه تقویت اخلاقی،ایمانی و وجه قدسی و روحانی است، اذعان کرد: بر همین اساس باید تلاش کرد تا جامعه الگوی اخلاقى و ایمانی را تربیت نمود و به کمک فضائل الهی عینی شده در متن جامعه بتوان الگوی زنده و قابل ارائه به بشریت تشنه معنویت ارائه کرد.
,حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی در پایان خاطر نشان کرد:وجه دیگر آمادگی مربوط به هم ترازی و حتی برتری در عرصه توسعه و پیشرفت است؛ که مسلما در شرایط عقب ماندگی نمی توان ادعای جهانی داشت.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه