logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

اظهارنظر کارشناسان فرانسوی درباره تلگرام

اظهارنظر کارشناسان فرانسوی درباره تلگرام
یکی از دلایل اقبال عمومی تلگرام این بود که سرور آن آمریکایی نبود، اما پس از ایران و روسیه این‌بار کارشناسان فرانسوی اعلام کردند که تلگرام بستری برای فعالیت‌های تروریستی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از دلایل اقبال عمومی تلگرام این بود که سرور آن آمریکایی نبود، اما پس از ایران و روسیه این‌بار کارشناسان فرانسوی اعلام کردند که تلگرام بستری برای فعالیت‌های تروریستی است.

به گزارش نیویورک تایمز، پس از آنکه یکی از دلایلی که تلگرام توانست با وجود دیگر نرم‌افزار‌های پیام‌رسان از اقبال عمومی نسبتاً خوبی برخوردار شود این بود که کاربران تقریباً مطمئن بودند که اطلاعات آن‌ها در اختیار سازمان‌های جاسوسی آمریکایی قرار نمی‌گیرد.

تا پیش از تلگرام نرم‌افزار‌هایی Whatsapp و سیگنال برای کاربران روسی و اروپایی از محبوبیت خوبی برخوردار بودند، اما پس از آنکه فیس‌بوک اقدام به خرید Whatsapp کرد نگرانی کاربران نسبت به دسترسی سازمان‌های جاسوسی آمریکا به اطلاعات آن‌ها افزایش یافت، از سوی دیگر تلگرام به آن‌ها این اطمینان را داد که این نرم‌افزار آمریکایی نیست.

طی هفته‌های گذشته ابتدا روسیه و سپس ایران اقدام به فیلتر کردن این نرم‌افزار کردند، هر دو کشور یکی از اصلی‌ترین دلایل مسدود کردن تلگرام را مناسب بودن برای استفاده برای عملیات‌های تروریستی عنوان کرده‌اند.

اخیراً کارشناسان فرانسوی نیز اعلام کردند که تلگرام می‌تواند زمینه مناسبی را برای هماهنگی برای فعالیت‌های تروریستی آماده کند. فشار دولت‌ها به تلگرام حتی باعث شد که گروه مدیریت تلگرام اقدام به مسدود کردن کانال‌های مرتبط با گروه داعش کند.

تا پیش از این حتی رئیس‌جمهور روسیه نیز در تلگرام عضویت داشت، اما پس از آنکه تلگرام درخواست سازمان‌های امنیتی این کشور برای ارائه کدگذاری‌های امنیتی این پیام‌رسان را رد کرد، از سوی روسیه و بسیاری از اشخاص حقیقی و سازمان‌های ایرانی کنار گذاشته شد.

چیزی که تلگرام را از برنامه‌هایی نظیر Whatsapp و سیگنال متمایز می‌کرد این بود که همه این نرم‌افزار‌ها برای انتقال اطلاعات کاربران بین یکدیگر از سیستم رمزنگاری استفاده می‌کرد به‌گونه‌ای که یک سرور به صورت واسطه پیام‌ها را به رمز تبدیل می‌کرد تا کسی نتواند با نفوذ به این نرم‌افزار‌ها به اطلاعات کاربران دسترسی پیدا کند، اما تلگرام در این زمینه از یک سیستم رمزنگار خاص خود بنام MTPROTO بهره می‌گیرد که تقریباً جز مدیریت تلگرام کسی از عملکرد آن اطلاعی ندارد.

پاوول دوروف نیز که مؤسس تلگرام به حساب می‌آید یکی از افرادی بود که تا پیش از خروج از روسیه محبوبیت زیادی در این کشور داشت و عملاً مارک زوکربرگ روسیه محسوب می‌شد.

وی در سال ۲۰۰۶ شبکه اجتماعی دیکنتاکت، چیزی شبیه فیس‌بوک با محبوبیت بیشتر در روسیه را تأسیس کرد، اما در سال ۲۰۱۴ این شبکه اجتماعی را ۳۰۰ میلیون دلار فروخت و از روسیه خارج شد و اقدام به تأسیس تلگرام کرد.

بنا به اعلام محققین مؤسسه فناوری ماساچوست آمریکا، تلگرام دارای حفره‌های امنیتی ساده و جدی است و هر کسی که در زمینه فناوری اطلاعات دانش کافی دارد می‌تواند به آن نفوذ کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه