logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

سرمازدگی 2 هزار میلیاردتومان خسارت به محصولات کشاورزی قزوین وارد کرد

سرمازدگی 2 هزار میلیاردتومان خسارت به محصولات کشاورزی قزوین وارد کرد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سرمازدگی اخیر؛ 2 هزار میلیارد تومان خسارت به محصولات زراعی و باغی استان وارده شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ فاطمه خمسه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ظهر امروز(یکشنبه) در جلسه مشترک مدیران و کارکنان جهاد کشاورزی و اعضای شورای زکات استان که با حضور آیت الله تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و رئیس زکات کشور، در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: سرمازدگی یکی از چالش‌های این استان است که در سرمازدگی اخیر از نظر ریال استان قزوین در بالاترین میزان آسیب نسبت به 21 استان دیگر کشور بوده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: در این سرمازدگی بیش از 80 درصد به محصولات زراعی و باغی آسیب وارد شده که باید با پرداخت بیمه محصولات کشاورزی، استمهال وام‌ها و در اختیار قرار دادن تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان و باغداران مشکل را مرتفع کرد. 

این مسئول تصریح کرد: استان قزوین با دارا بودن 48 هزار هکتار از اراضی کشاورزی زیر کانال هم اکنون در مزارع گندم آبی شرایط خوب و مشکلی وجود ندارد؛ اما در مزارع گندم دیم با توجه به عدم تزولات جوی در زمان مناسب با مشکل مواجه هستیم. 

وی ادامه داد:در سرمازدگی اخیر؛ 2 هزار میلیارد تومان خسارت به محصولات زراعی و باغی استان وارده شده است.

بیش از 4 میلیون تن محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌کنند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به اینکه این استان دارای 6 شهرستان، 27 مرکز بخش و 105 پهنه کشاورزی دارد، گفت: هم اکنون 80 هزار بهره بردار بخش کشاورزی در حوزه‌های زراعی و باغی مشغول فعالیت هستند که بیش از 4 میلیون تن محصولات کشاورزی کشور را تولید می‌کنند. 

خمسه به اهمیت دشت حاصل خیز قزوین در تولید انواع محصولات کشاورزی اشاره و خاطر نشان کرد: با استفاده از روش‌های نوین کشاورزی، بکارگیری ماشین آلات و مکانیزاسیون و حل مشکل آب می‌توان این میزان تولید محصولات کشاورزی را به 7 درصد افزایش داد. 

وی به اقدامات و طرح‌های در دست اقدام این سازمان در راستای توسعه بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: در راستای سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی؛ اقدامات خوبی برای تجهیز اراضی کشاورزی و باغی به سامانه‌های نوین ابیاری انجام شده که بعد از مصوبات سفر هیئت دولت به استان مبنی بر اجرای 20 هزار هکتار اراضی کشاورزی استان به سامانه نوین آبیاری پیش بینی می‌شود تا پایان سال 97 این مهم محقق شود. 

خمسه، توسعه گلخانه‌ها را از دیگر طرح‌های در دست اقدام این سازمان ذکر و تصریح کرد: این طرح در راستای پایداری آب و خاک و صرفه جویی منابع آبی استان عملیاتی می‌شود و به سرمایه گذاران مجتمع‌های گلخانه ای تسهیلات خوبی ارائه می‌شود. 

وی یادآور شد: کشت باغات دیم در اراضی شیبدار نیز از طرح های دیگر است که در باغات فندق منطقه الموت از توابع استان در دست پیگیری است. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه