اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

علمای اهل تسنن و تشیع سیستان وبلوچستان:

هراس دشمنان از غرش اقتدار موشکی ایران/ خسارات زیادی متحمل شدیم تا برخی به بدعهدی آمریکا پی بردند

هراس دشمنان از غرش اقتدار موشکی ایران/ خسارات زیادی متحمل شدیم تا برخی به بدعهدی آمریکا پی بردند
در حالی سه سال از برجام گذشته و آمریکا همچنان به تعهدات خود پایبند نبوده که به گفته برخی از علمای اهل تسنن و تشیع سیستان وبلوچستان دشمنان از اقتدار موشکی ایران در هراس هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سه سال از برجام گذشته آمریکا با برخی تحریم ها همچون محدودیت در صدور ویزا، محدودیت های بانکی، دزدی دو میلیاردی از اموال ایران، تمدید وضعیت اضطرار، ممنوعیت فروش هواپیما، تمدید قانون کاستا و ده ها تحریم دیگر به بهانه های حقوق بشری و قدرت دفاعی تلاش کرد عملا اندک فوائد برجام هم به ایران نرسد.
آمریکایی که بالاترین بودجه نظامی را در جهان دارد و هم پیمانانش در منطقه بیشترین خرید تجهیزات و امکانات نظامی را دارند قدرت دفاعی ایران را بر نمی تابد.
علی ای حال این روزها که کمتر از یک هفته در رفتن یا ماندن ترامپ از برجام مانده یک شوی رسانه ای و یک جنگ روانی در مقابل آینده برجام دیده می شود سیاستی نمایشی که با تاکید بر آن در روزهای آینده سعی خواهند کرد افکار عمومی، مسئولان و نخبگان کشور را چند دسته کنند تا نظر واحد خود را به آنان بقبولانند.
در همین راستا اواخر خردادماه سال 95 بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار جمعی از مسئولان نظام در خصوص برجام گفتند: ما البتّه برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد؛ این را همه بدانند! ما نقض نمیکنیم برجام را لکن اگر طرف مقابل نقض کند که حالا همین‌طور این کسانی که نامزد ریاست جمهوری آمریکایند، مدام دارند تهدید میکنند که ما می‌آییم پاره میکنیم، نقض میکنیم، اینها اگر پاره کردند، ما آتش می‌زنیم.
 
اقتدار موشکی ایران، هراس دشمنان را دربرداشته است
 امام جمعه زهک گفت: اقتدار موشکی ایران هراس دشمنان را در بر داشته بنابراین به دنبال از بین بردن توان موشکی ایران همانند انرژی هسته ای هستند.
حجت الاسلام حسن خدری در گفت وگو با اوشیدا ابراز کرد: آنچه که در رابطه با مسائل روز سر زبان‌هاست بحث خروج آمریکا از برجام است اینکه مشخص است که از همان اول آمریکا از برجام خارج بود چرا که به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرد.
وی افزود: اروپا هم عملا خارج از برجام بود چون آنها هم به تعهدات خود عمل نکردند آمریکا آنها را تحت فشار قرار داد تا عمل نکنند و اگر هم کنند آنها را تحریم کند بنابراین عملاً برجام ثمر و نتیجه ای برای ملت ایران نداشت.
 
دشمن به دنبال تضعیف عوامل اقتدار ایران است
حجت الاسلام خدری تصریح کرد: اشتباه اول از عزیزان ما بود چرا که با وجود آنکه آن همه رهبری معظم انقلاب توجه دادند نسبت به بدعهدی و بدذاتی آمریکا لذا توجه نکردند و خسارات زیادی بر ما وارد شد تا مسئولین ما به این نتیجه برسند که آمریکا بدعهد است.
امام جمعه زهک تاکید کرد: قصد امروز دشمنان ایران، این است که منشأهای اقتدار را که یکی از آنها اقتدار در توان موشکی و دیگری نفوذ منطقه‌ای است را تضعیف کنند.
وی بیان کرد: مسلمأ کاری که دولت مردان می‌توانند انجام دهند اولین کار این است که انرژی هسته ای را برگرداند به همان روز اول چرا که این از مواضع اقتدار ماست؛ امروز اگردشمن ترسی دارد از ملت شریف ایران به خاطر همان اقتدار موشکی ماست و این را باید توجه کنند دولتمردان و خیلی به این موضوع عنایت داشته باشند.
 
برنامه موشکی ایران هیچ ارتباطی به برجام ندارد
امام جمعه اهل سنت میرجاوه گفت: برنامه موشکی ایران هیچ ارتباطی به برجام ندارد و ترامپ و کشورهای اروپایی اجازه اظهار نظر درباره مساله موشکی جمهوری اسلامی ایران را ندارند.
مولوی عبدالرحیم ریگیان پور در گفت و گو با لادیز اظهار کرد: عدم پایبندی و خروج آمریکا به برجام به ضرر ترامپ و دولت امریکا تمام خواهد شد، چنانچه آمریکا از برجام خارج شود اروپا ترامپ را بر این عهدشکنی زیر سوال خواهد برد و این عمل ترامپ ابلهانه است.
وی افزود: خروج آمریکا از برجام به دستور اسراییل است اگر ترامپ از برجام خارج شود دنیا دولت آمریکا را محکوم به عهدشکنی خواهد کرد چراکه دولت ایران به تمام تعهداتش در مقابل برجام عمل کرده است.
 
خروج ازبرجام به ضرر دولت امریکاست
وی خاطرنشان کرد: برنامه موشکی ایران بهانه امریکا برای نقض تعهداتش است و دولت آمریکا سعی دارد به بهانه خروج از برجام مساله موشکی ایران را تحت فشار قرار دهد اما موضوع موشکی ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد و افزایش قدرت دفاعی حق تمام کشورهای جهان است و اجازه نخواهیم داد سایر کشورها در موضوع موشکی ایران دخالت کنند.
مولوی ریگیان پور تاکید کرد: برنامه موشکی ایران هیچ ارتباطی به برجام ندارد و ترامپ و کشورهای اروپایی اجازه اظهار نظر درباره مساله موشکی جمهوری اسلامی ایران را ندارند و در صورت خروج از برجام، دولت آمریکا بزرگترین متضرر این موضوع خواهد بود.
 
با حمایت از کالاهای ایرانی می توان تحریم ها را بی اثر کرد
حجت الاسلام سیدشجاع الدین ابطحی امام جمعه ایرانشهر هم در خطبه های نماز جمعه بیان کرد: تحریم های دشمنان بر روی نقطه ضعف ما یعنی اقتصاد متمرکز شده است در حالی که با حمایت از کالاهای ایرانی، تولید و اشتغالزایی می توان تحریم ها را بی اثر کرد.
 
ملت ایران دست از توانمندی نظامی و امنیتی خود بر نمی دارند
وی افزود: دشمنان به سرکردگی آمریکا سعی دارند از برجام خارج شوند اما ملت ایران هوشیارانه در مقابل آنان خواهند ایستاد و دست از توانمندی نظامی و امنیتی خود بر نمی دارند.
وی گفت: باید هوشیار و بیدار باشیم و از نفوذ بیگانگان در صفوف ملت ایران جلوگیری کنیم.
امام جمعه ایرانشهر تاکید کرد: دشمنان با لباس دوست وارد می شوند در حالی که ایده و دسیسه شیطانی دارند.
 
خروج آمریکا از برجام به نفع ایران اسلام است
حجت الاسلام احمد راهداری امام جمعه موقت زاهدان هم در خطبه های عبادی سیاسی این هفته نماز جمعه اظهار کرد: خروج آمریکا از برجام به نفع ایران اسلام است و سبب تقویت اقتصاد مقاومتی و تکیه بر تولید داخل می شود و در این شرایط باید ایران همکاری های اقتصادی خود را با کشورهای همسایه بیشتر کند.
وی افزود: لازم است کاهش واردات از کشورهای اروپایی به مثل آلمان، انگلیس و فرانسه و تشکیل بلوک های جدید اقتصادی در منطقه در دستورکار قرار گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,
, اقتدار موشکی ایران، هراس دشمنان را دربرداشته است,
,
,
,
,
, دشمن به دنبال تضعیف عوامل اقتدار ایران است,
,
,
,
,
, برنامه موشکی ایران هیچ ارتباطی به برجام ندارد,
,
,
,
,
, خروج ازبرجام به ضرر دولت امریکاست,
,
,
,
, با حمایت از کالاهای ایرانی می توان تحریم ها را بی اثر کرد,
,
,
, ملت ایران دست از توانمندی نظامی و امنیتی خود بر نمی دارند,
,
,
,
,
, خروج آمریکا از برجام به نفع ایران اسلام است,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه