اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری:

دستگاه دیپلماسی کشور در مورد محکومیت انتقال سفارت آمریکا به قدس فعال تر عمل کند

دستگاه دیپلماسی کشور در مورد محکومیت انتقال سفارت آمریکا به قدس فعال تر عمل کند
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: دستگاه دیپلماسی کشور برای محکومیت انتقال سفارت آمریکا به قدس باید فعال تر عمل کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام عسگر دیرباز در گفت و گو با اروم نیوز اظهار کرد: با توجه به جایگاهی که انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران در میان امت اسلامی دارد، باید در برابر اقدام آمریکا عکس العملی شدیدی را شاهد باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی تصریح کرد: البته بخش های مختلفی در نظام وجود دارد که هر یک باید واکنش مقتضی به این طرح نشان دهند و البته در این میان و وظیفه حزب اللهیان سنگین تر است بخصوص که امام خامنه ای (مد ظله العالی) فرمان آتش به اختیار را نیز صادر فرموده اند.

,

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری افزود: رسانه ها نیز می توانند با انعکاس جنایات صهیونیست ها در حق ملت مظلوم فلسطین و تبیین مساله، نقش بسیار موثری در این خصوص ایفا کنند.

,

وی ابراز داشت: البته ملت ایران موضع انقلابی خود را به جهانیان نشان خواهند داد و صدای حمایت خود از ملت مظلوم فلسطین را به گوش آنان خواهند رساند اما در این میان دستگاه دیپلماسی نیز باید فعال تر از این ها ظاهر شود.

,

حجت الاسلام دیرباز در ادامه گفت: نباید تمام توان و توجه دستگاه دیپلماسی کشور صرف برجام شود و باید این توان صرف سایر ابعاد دیپلماسی نیز بشود.

,

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: چند وقت قبل نیز جنایت وسیعی از جانب صهیونیست ها رخ داد و آنان با تیراندازی مستقیم شمار زیادی از مردم فلسطین را به شهادت رساندند یا زخمی کردند که انتظار می رفت مسئولین وزارت خارجه با اعلام موضع جدی تر و طرح شکایت در مجامع بین المللی نسبت به این جنایت واکنش قاطع تری نشان می دادند که ان شاالله از این پس شاهد اقداماتی جدی تر باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه