logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

حمایت از تولید داخلی بهترین راهکار برای حل مشکل بیکاری جوانان/مسئولان حامی تولید داخل باشند

حمایت از تولید داخلی بهترین راهکار برای حل مشکل بیکاری جوانان/مسئولان حامی تولید داخل باشند
حمایت از تولید داخلی بهترین راهکار ممکن برای رفع مشکل و معضل بیکاری در جامعه به شمار می آید که باید در دستور کار قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، امسال از سوی مقام معظم رهبری، به عنوان «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده است و در این سال، «حمایت از تولید داخلی» بزرگ‌ترین اقدام برای حل مشکل بیکاری به شمار می آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
سال‌هاست که رهبر معظم انقلاب اسلامی «اقتصاد» را محور تعیین شعار سال قرار می‌دهند و امسال نیز موضوع «اقتصاد» محور قرار گرفت اما تأکید بر این بود که ما باید از تولید داخلی حمایت کرده و آن‌ها را مصرف کنیم.
اگر کالای داخلی را رها کنیم و مشابه خارجی آن را تهیه کنیم درواقع برای خارجی‌ها رونق و اشتغال ایجاد کرده‌ایم و این درحالی است که جوانان کشورمان به دنبال شغل می گردند و شرکت های داخلی نیز در معرض تعطیلی و ورشکستگی قرار گرفته اند.
براساس نظر کلیه کارشناسان مرتبط، بزرگ‌ترین و بلندترین قدم برای حل مشکل بیکاری که کمتر خانواده‌ای است با آن دست‌به‌گریبان نباشد، اقدام جدی عموم مردم در استفاده از کالای داخلی است.
سال‌های گذشته رهبری مسئولان را برای ایجاد اشتغال مخاطب قرار دادند اما نتیجه چندانی حاصل نشد، درنهایت امسال رهبر معظم انقلاب به مردم تکلیف کردند.
اما مسئولان هم باید در کنار مردم وظایفی را برای تحقق این نام انجام دهند.
پرداخت تسهیلات کم بهره باعث رونق تولید داخلی است
نماینده مردم خاش، میرجاوه و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: اعطای وام های بلاعوض و بدون بهره به تولیدکنندگان داخلی باعث نجات بسیاری از کارخانجات از ورشکستگی و بازگشت امید به تولیدکنندگان داخلی است.
علی کرد در گفت و گو با خبرنگار لادیز، افزود: با توجه به درایت و هوشیاری رهبرمعظم انقلاب در نامگذاری سال های متوالی با عنوان اقتصادمقاومتی و اکنون نیز حمایت از کالای ایرانی و دغدغه ایشان درباره تولید داخلی برای افزایش اشتغالزایی در کشور، مسئولین و قوای سه گانه برنامه ریزی کوتاه مدت،میان مدت و دراز مدت برای تحقق این مهم انجام دادند.
وی افزود: برای تحقق شعار سال و حمایت از کالای داخلی باید کالاهای داخلی با نظارت کامل و استانداردهای مطلوب تولید شود تا علاوه بر استفاده داخلی به خارج از کشور نیز صادر شود.
وی پرداخت تسهیلات کم بهره به تولیدکنندگان داخلی را باعث رونق تولید داخلی دانست و خاطرنشان کرد: اعطای وام های بلاعوض و بدون بهره به تولیدکنندگان داخلی باعث نجات بسیاری از کارخانجات از ورشکستگی و بازگشت امید به تولیدکنندگان داخلی است.
کرد با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت مرزها برای صادرات تولیدات داخلی، تاکید کرد: بازارچه ها و گذرهای مرزی پتانسیلی بی نظیر برای صادرات کالاهای باکیفیت ایرانی است و می توانیم با افزایش استانداردها و کیفیت، کالای ایرانی را به کشورهای مختلف جهان به خصوص کشورهای آسیا میانه صادر کنیم.
وی اضافه کرد: با حضور مسئولین کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی و نهادهای مختلف در سیستان و بلوچستان، تسهیلاتی کم بهره و بدون بهره بالغ بر 700میلیارد تومان به این استان تخصیص داده شده است، کارگروه های مختلف از جمله اشتغال، صنایع و معادن و بازرگانی باید تلاش کنند تا همه نواحی صنعتی این خطه از کشور برای افزایش تولیدات فعال شود و پتانسیل های مختلف در مرزهای استان را شناسایی و انواع کالا و محصولات منطقه از طریق این مرزها به خارج از کشور صادر کرد.
نماینده خاش و میرجاوه تقویت مرزهای استان را امری ضروری عنوان و تصریح کرد: افزایش تولیدات مناطق صنعتی استان و تولید محصولات با کیفیت می تواند زمینه افزایش صادرات تولیدات داخلی را فراهم کند اما در شرایط فعلی صادرات کالاهای داخلی از مرزهای استان رضایت بخش نیست و نهادهای مربوطه تاکنون نتوانسته اند بستر مناسبی را برای افزایش صادرات از مرزهای استان فراهم کنند نهادهای مختلف در کنار تولیدکنندگان و سرمایه گذاران داخلی باید در جهت افزایش روزانه تولیدات باکیفیت داخلی تلاش کنند.
انتهای پیام//
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه