اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آمار و ارقام نوبخت از بیکاری

آمار و ارقام نوبخت از بیکاری
نوبخت با بیان این که در سال گذشته ۷۹۷ هزار نفر وارد بازار کار شده‌اند، گفت: از این تعداد ۷۹۰ هزار نفر مشغول به کار شده، اما ۷ هزار نفر باقی‌مانده به جمعیت ۳ میلیون نفری بیکاران کشور اضافه شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان این که از 7 حوزه‌ای که برای اشتغال در سال 97 در برنامه جامع اشتغال طراحی شده نباید فقط به برنامه اشتغال روستایی تمرکز کرد گفت: طرح اشتغال روستایی تنها یکی از برنامه‌های 7گانه اشتغال برای ایجاد بیش از یک میلیون شغل در سال 97 می‌باشد. در طرح اشتغال‌زایی در سال 97 منابع تخصیص داده شده از صندوق توسعه ملی با سود صفر درصد و منابع بانک‌ها با سود 18 درصد لحاظ شده که معدل این تسهیلات نرخ سود 9 درصد می‌باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشتغال‌زایی, نرخ سود,


وی افزود: این در حالی است که قانونگذار نرخ سود 6 درصد را برای تسهیلات اشتغال‌زایی در نظر گرفته است به همین منظور 25 درصد از منابع در نظر گرفته شده از صندوق توسعه ملی قبل از انجام کار برداشت شده است.

نوبخت ادامه داد: این مبلغ به عنوان خواب سرمایه در اختیار بانک‌ها قرار گرفته تا تقلیل 3 درصدی هزینه تسهیلات برای تامین نظر قانون‌گذار ایجاد شود.

,
, تسهیلات , صندوق توسعه ملی,
,
, بانک‌ها ,


رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: یکی از برنامه‌های اشتغال‌زایی دولت رونق ساخت مسکن در سال 97 می‌باشد که بر این اساس باید 50 هزار مسکن روستایی، 50 هزار مسکن حمایتی شهری و 100 هزار مسکن در بافت فرسوده ساخته شود.

به گفته نوبخت: در سال 97 با ساخت 200 هزار مسکن در سراسر کشور 240 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح 25 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد. همچنین با استفاده از تزریق منابع برای 3 برنامه در بخش کشاورزی 23 هزار فرصت شغلی جدید شکل خواهد گرفت.

معاون رئیس جمهور با بیان این که در حوزه اشتغال‌زایی در سال 97 صنایع وابسته به کشاورزی و گردشگری دارای اهمیت جدی است، گفت: در حوزه سیاست‌های بازار کار نیز قرار است حق بیمه کارجویان تحصیل‌ کرده از طرف دولت پرداخت شود.

نوبخت با بیان این که در سال گذشته 797 هزار نفر وارد بازار کار شده‌اند، گفت: از این تعداد 790 هزار نفر مشغول به کار شده، اما 7 هزار نفر باقی‌مانده به جمعیت 3 میلیون نفری بیکاران کشور اضافه شده‌اند.

,
, مسکن ,
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: تسنیم
, منبع: تسنیم]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه