به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ احمد فروزبخش اظهار کرد: کانون اندیشه و تمدن اسلامی قصد دارد تا با همکاری تشکلهای سیاسی و فرهنگی دیگر مطابق با سیاست «دیپلماسی فعال» جلسات تحلیلی در سطح شهر برگزار کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی در زمینه تشریح سیاست «دیپلماسی فعال» اذعان کرد: در شرایط کنونی، همگرایی نهادها و تشکلهای مردمی و انقلابی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
,دبیر سیاسی کانون اندیشه و تمدن اسلامی در خصوص نمایش مستند جنجالی فروشنده 2 برای نخستین بار در شهر اصفهان، گفت: اکران این مستند با هدف ایجاد مطالبات درست و بجا در مردم و خواص انجام شد.
,وی با بیان اینکه این برنامه که با همکاری کانون اندیشه و تمدن اسلامی و جامعه اسلامی کارگران استان اصفهان برگزار شد، اضافه کرد: پخش این مستند با استقبال خواص فرهنگی و سیاسی روبه رو شد.
,گفتنی است، مستند فروشنده 2 به موضوع برجام موشکی و پیشینه مذاکرات هستهای میپردازد، پس از استقبال از مستند فروشنده یک ساخته شده است.
,این مستند در زمینه مسائل موشکی، هستهای و هوافضا مطالبی را به مخاطبان ارائه می کند.
,مستند جنجالی فروشنده 2 روز گذشته همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر و برای نخستینبار در اصفهان برای اهالی فرهنگ و سیاست به نمایش در آمد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه