اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل شرکت غله‌ منطقه 2 کشور عنوان کرد

پیش‌بینی خرید ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی

پیش‌بینی خرید ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور گفت: براساس پیش بینی‌های سازمان جهاد کشاورزی انتظار می‌رود ۱۰۰ هزار تن گندم مازاد بر مصرف از کشاورزان مازندرانی خریداری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سید محمد جعفری طی گفت‌وگویی اظهار کرد: خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف کشاورزان از امروز ۶ خرداد ماه در مازندران آغاز شد.

وی با بیان اینکه ۴۸ هزار و ۷۴۳ هکتار از زمین‌های استان امسال به کشت گندم اختصاص یافته است عنوان کرد: از این میزان ۲۵ هزار هکتار به صورت دیم و مابقی آبی است.

جعفری به نرخ خرید تضمینی گندم اشاره کرد و گفت: قیمت پایه خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم امسال براساس ۲ درصد افت غیرمفید و ۴ درصد افت مفید ۱۳ هزار ریال تعیین شده است.

وی افزود: محموله‌های گندم فقط از کشاورزانی که نام آن‌ها در سامانه پهنه بندی سازمان جهاد کشاورزی ثبت شده باشد خریداری خواهد شد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور به تعداد مراکز پیش بینی شده جهت عملیاتی کردن فرآیند خرید سال زراعی جاری اشاره کرد و ادامه داد: ۳۰ مرکز از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری برای تحویل گندم از کشاورزان استان پیش بینی و تجهیز شده است که به تناسب و براساس میزان عرضه بازگشایی می‌شود.

وی گفت: سیلوی شهید میرزاپور نکا به عنوان اولین مرکز از امروز فرآیند خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را آغاز کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه