logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با حضور وزیر ارشاد در کرج مطرح شد:

صالحی امیری: البرز قابلیت تبدیل شدن به کانون فرهنگی و هنری کشور را دارد

صالحی امیری: البرز قابلیت تبدیل شدن به کانون فرهنگی و هنری کشور را دارد
عصر روز پنج شنبه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن سیروس صابر اداره کل ارشاد البرز با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه دیدار و گفتگو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز پنج شنبه در دیدار با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه البرز که در سالن سیروس صابر اداره کل ارشاد برگزار شد با اشاره به اینکه البرز قابلیت تبدیل‌ شدن به کانون فرهنگی و هنری کشور را دارد گفت: 4 پلاتوی نمایش در کرج افتتاح خواهد شد و طی سالهای اخیر ۹ سالن نمایش به سرانه‌ های فرهنگی و هنری استان البرز اضافه‌ شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

صالحی با تاکید بر اینکه راه اندازی سنما در البرز در دستورکار است افزود: با توجه به اینکه البرز دارای فرصت های ویژه ای برای سرمایه گذاری دارد و نرخ بیکاری دو رقمی این استان، اشتغال زایی در حوزه فرهنگ و هنر می تواند نقش موثری در کاهش این معضل اجتماعی داشته باشد.

,
صالحی امیری: البرز قابلیت تبدیل شدن به کانون فرهنگی و هنری کشور را دارد/ محمد علی نجفی: عقب ماندگی و ضعف زیرساخت های فرهنگی کرج و فردیس در پیچ و خم نبود اعتیار
, صالحی امیری: البرز قابلیت تبدیل شدن به کانون فرهنگی و هنری کشور را دارد/ محمد علی نجفی: عقب ماندگی و ضعف زیرساخت های فرهنگی کرج و فردیس در پیچ و خم نبود اعتیار,

وی به لزوم توسعه مشاغل فرهنگی و هنری در استان البرز اشاره کرد و اظهار داشت: البرز به واسطه مهاجر پذیر بودن می تواند فرصت های مناسبی در حوزه هنر و فرهنگ داشته باشد که باید از آنها به بهترین شکل ممکن بهره برد.

,
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه اقدامات هنرمندان را در راستای کاهش آسیب های اجتماعی موثر دانست و تصریح کرد: آسیب اجتماعی یکی از اصلی ترین مسائل کشور است و فضای فرهنگی و هنری البرز نیازمند ارتقا خواهد بود.
,
 
,
همچنین استاندار البرز با اشاره به اینکه کرج و فردیس با جمعیتی بالغ بر 2 میلیون نفر، همجوار پایتخت هستند اما متاسفانه در زمان تعلق به استان تهران، مهجور و غریب واقع شدند گفت: در حال حاضر نیز تخصیص اعتبارات و بودجه های موجود کفاف نیاز و حمایت از استعدادها و ظرفیتهای این شهرستانها را نمی دهد.

محمد علی نجفی افزود: راه درازی برای جبران عقب ماندگیها و کاستیهای باقیمانده از گذشته باقی است و تامین و تقویت زیرساختهای فرهنگی و هنری این شهرستانها، عزمی راسخ و نگاهی عمیق و جامع را می طلبد.
,
,
,
 
,
شایان ذکر است در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با امام جمعه کرج نیز به دغدغه های فرهنگی البرز پرداخته شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه