عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

فرهنگیان بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان از وزارت آموزش و پرورش طلب دارند

فرهنگیان بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان از وزارت آموزش و پرورش طلب دارند
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه فرهنگیان کشور بیش از 8 هزار میلیارد تومان از وزارت آموزش و پرورش طلب دارند، گفت: فرهنگیان به شدت بابت طلب هایشان گله مند هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبار کوچکی نژاد در گفت و گو با خبرنگار 8دی درباره عملکرد وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش در بین سایر وزارت خانه ها یک وزارت خانه عریض و طویل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جبار کوچکی نژاد در گفت و گو با خبرنگار 8دی درباره عملکرد وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش در بین سایر وزارت خانه ها یک وزارت خانه عریض و طویل است., 8دی,

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش در هدایت این وزارت خانه و رفع مشکلات آن تلاشش را می کند اما با وجود این تلاش ها پیشرفتی در این حوزه نداشته است.

,

نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید بر اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی کمکی به آموزش و پرورش نمی کند، اضافه کرد: این عدم کمک مشکلاتی را ایجاد کرده است.

,

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه بیش از هشت هزار میلیارد تومان فرهنگیان کشور از وزارت آموزش و پرورش طلب دارند، تصریح کرد: فرهنگیان به شدت بابت طلب هایشان گله مند هستند.

,

افزود: این طلب ها هنوز پرداخت نشده است و فرهنگیان به شدت اسیر این موضوع هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه