logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم:

نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در قم برگزار می شود

نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در قم برگزار می شود
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بااشاره به اینکه رویکرد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، تداوم و استمرار این جشنواره در سال‌های آتی است، گفت: نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری قم در 3 بخش حرفه ای، ویژه و موضوعی برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،  سید موسی حسینی کاشانی در نشست خبری که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد، با  اشاره به برگزاری نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در استان قم، اظهار داشت:  رسانه‌ها ظرفیت‌های ارزشمندی در سیاست گذاری‌ها و برنامه های راهبردی به شمار می‌روند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،  , پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا,

وی ادامه داد: ارتقای وضعیت و سطح رسانه ها یکی از رسالت های مهم و سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است؛ بر همین اساس در تلاش هستیم انگیزه لازم در جهت رشد و تعالی رسانه‌ها را ایجاد کنیم.

,

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اینکه در جهت تحقق این اهداف، نخستین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در استان قم برگزار می‌شود، افزود: این جشنواره در 3 بخش حرفه ای، ویژه و موضوعی برگزار می‌شود و تمامی خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و مطبوعات می‌توانند در این بخش ها شرکت کنند.

,

وی عنوان داشت: فراخوان در جهت حضور رسانه ها در جشنواره اعلام شده است و اهالی رسانه می‌توانند آثار خود را تا 20 تیرماه سال جاری به دبیرخانه ارسال کنند.

,

حسینی کاشانی با اشاره به آثار ارسالی به دبیرخانه توسط کارشناسان وزارت فرهنگ و ارشاد داوری می‌شود تا شائبه ای در پذیرش آثار در سطح استان ایجاد نگردد، گفت: در جهت برگزاری جشنواره، همفکری خوبی با دستگاه‌های مختلف، خانه مطبوعات، پیشکسوتان مطبوعات و اهل رسانه صورت گرفته است.

,

وی بیان داشت: آئین اختتامیه این جشنواره، همزمان با بزرگداشت روز خبرنگار در 17 مرداد ماه سال جاری برگزار و از آثار برتر طبق شاخصه های کشوری تجلیل می‌شود.

,

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بااشاره به جایگاه فرهنگی قم، خاطرنشان کرد: رسانه های استان قم دارای توانمندی‌های بسیاری هستند و ما امیدواریم با برگزاری این جشنواره، گامی مهم در تعالی آن داشته باشیم.

,

وی تصریح کرد: رویکرد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، تداوم و استمرار این جشنواره در سال‌های آتی است، تا بتوانیم از رسانه‌های برتر و فعالین رسانه ای تجلیل کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه