logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس

موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز خانه ملت با تقاضای تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس موافقت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نمایندگان مجلس اسلامی در جلسه علنی مجلس صبح امروز سه‌شنبه (22 خرداد 97) گزارش بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از منابع،‌ مصارف و نظام مدیریت شرکت‌های فرهنگی ـ ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان در 10 سال گذشته را مورد بررسی قرار دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نمایندگان پس از استماع این گزارش با 178 رأی موافق، 26 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 254 نماینده حاضر در جلسه با این تقاضا موافقت کردند.

,

بر اساس گزارش کمیسیون فرهنگی مجلس درباره بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از منابع، مصارف و نظام مدیریت شرکت‌های فرهنگی ـ ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان در 10 سال گذشته، از محورهای طرح مذکور می‌توان به میزان درآمدهای شرکت‌های فرهنگی ـ ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان در 10 سال اخیر و محل تأمین آن، میزان مصارف هزینه‌های شرکت‌های فرهنگی ـ ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان در 10 سال اخیر به ویژه تیم‌های تحت پوشش و محل هزینه‌کرد آن و همچنین میزان جریمه‌های ملی و بین‌المللی تیم‌های تحت پوشش شرکت‌های فرهنگی ـ ورزشی ـ‌وابسته به وزارت ورزش و جوانان و دلایل آنها در 10 سال اخیر اشاره کرد.

,

کمیسیون فرهنگی همچنین ساز و کار نظارتی و راهبری تیم‌های تحت پوشش شرکت‌های فرهنگی ـ‌ ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان و آئین‌نامه‌های اداری و مالی و همچنین تغییرات سازمانی و انتصابات ستادی در شرکت‌های فرهنگی ـ ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان از دیگر محورهای تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس عنوان کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه