logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آیت الله جوادی آملی:

توشه ابدی انسان از انس با قرآن و نهج البلاغه به دست می آید

توشه ابدی انسان از انس با قرآن و نهج البلاغه به دست می آید
آیت الله جوادی آملی گفت: باید سعی کنید همواره به آن ابدیت پیش رو فکر کنید و توشه ابدی برای خود فراهم کنید و این از راه انس با قرآن و نهج البلاغه به دست می آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گروهی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه کاشان با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با حضرت آیت الله جوادی آملی دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


آیت الله جوادی آملی در این دیدار، در سخنانی با اشاره به سابقه درخشان تاریخی و فرهنگی شهر کاشان اظهار داشت: سرزمین کاشان این استعداد را دارد که شخصیت های جهانی مانند غیاث الدین جمشید کاشانی و ملامحسن فیض کاشانی تربیت کند. این نعمت بزرگی است که خداوند به شما عطا کرده است و در مقابل هر نعمتی که خداوند به انسان داده انسان مسئول است؛ لذا اگر کسی متعلق به منطقه فرهنگ و فکر باشد وظیفه دارد در مقابل این نعمت به رشد و بالندگی خود توجه ویژه داشته باشد.

وی در ادامه، سابقه شهر کاشان در تربیت حافظان و شارحان نهج البلاغه را مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: هیچ احدی در طول تاریخ مانند حضرت علی علیه السلام این ادعا را مطرح نکرده است که هر چه می خواهید از من بپرسید! وظیفه همه حوزویان و دانشگاهیان به ویژه شما فرهیختگان کاشان این است که علوم علوی را خوب بفهمید، آنها را به درستی عمل کنید، آن را ترویج و نشر دهید و شاگرد پروری کنید.

وی خاطرنشان کرد: بخش اعظم نهج البلاغه تفسیر قرآن کریم است در حقیقت نهج البلاغه و صحیفه سجادیه ترجمان قرآن هستند، در همین نهج البلاغه حضرت به شرح کلام قرآن می پردازد که می فرماید شما با مواجهه با مرگ، مرگ را می میرانید نه اینکه بمیرید، شما از پوست به در می آیید نه اینکه بپوسید.

آیت الله جوادی آملی گفت: اگر گفتند «حب الوطن من الایمان» وطن حقیقی مومن آنجایی است که از آن آمده است و آن لقاء الله است، باید سعی کنید همواره به آن ابدیت پیش رو فکر کنید و توشه ابدی برای خود فراهم کنید و این از راه انس با قرآن و نهج البلاغه به دست می آید.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه