اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اوزاریو: مقابل کره خوب بازی کردیم

اوزاریو: مقابل کره خوب بازی کردیم
سرمربی تیم ملی مکزیک پس از پیروزی مقابل کره گفت:از بازی گذشته می دانستیم چه کارهایی باید انجام بدهیم. برنامه هایمان را طوری پیش بردیم که فشار بیاوریم و نتیجه کسب کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم‌های مکزیک و کره جنوبی در مسابقات جام جهانی 2018 روسیه امروز از ساعت 19:30 در ورزشگاه روستوف آرنا به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه 2 بر صفر به نفع مکزیک  به پایان رسید تا ال تری در آستانه صعود و کره در یک قدمی بازگشت به خانه قرار بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

اوزاریو، سرمربی تیم ملی مکزیک پس از این برد شیرین گفت: بازی خوبی مقابل کره انجام دادیم. ما قبل از این دیدار در خصوص مهم بودن مسابقه با بازیکنان صحبت کردیم. از بازی گذشته می دانستیم چه کارهایی باید انجام بدهیم. برنامه هایمان را طوری پیش بردیم که فشار بیاوریم و نتیجه کسب کنیم.

,

وی افزود: می دانستیم که سرنوشتمان دست خودمان است و دوست نداشتیم که با اتفاق سرنوشتمان تغییر کند.خوشبختانه به اهدامان رسیدیم و 3 امتیاز بازی را کسب کردیم. ما در این دیدار تا پایان بازی فرصت های خوبی داشتیم. فعلا برای ما بازی بعدی مهمتر از همه چیز است چرا که نباید مغرور شویم و باید خداروشکر کنیم که شرایط خوبی داشتیم و امتیازات خوبی را کسب کردیم. بازیکنان شرایط خوبی دارند  ولی باید از لحاظ فیزیکی آماده شوند تا عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه