logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

درد دل بیگی با تعدادی از شهروندان در مسجد بازار تبریز؛

برخی استانداران مامور پس گرفتن امضاء نمایندگان خواهان سوال از رئیس‌جمهور شده بودند/ ملت من را نماینده کرده‌اند تا حرف‌شان را بزنم اما در کل مجلس 52 نفریم!

برخی استانداران مامور پس گرفتن امضاء نمایندگان خواهان سوال از رئیس‌جمهور شده بودند/ ملت من را نماینده کرده‌اند تا حرف‌شان را بزنم اما در کل مجلس 52 نفریم!
نماینده مردم تبریز، آذرشر و اسکو گفت: چندین بار طرح سوال از رئیس‌جمهور امضاء شده اما عده‌ای از نمایندگان شبانه در ازای تعویض فرماندار یا حل مشکلات حوزه انتخابیه امضاء خود را پس گرفته‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، کانال اطلاع‌رسانی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو فیلمی از احمدعلیرضا بیگی در مسجد بازار تبریز منتشر کرده است که در آن او در مواجهه با سوالات مردم در رابطه با گرانی‌های اخیر و عدم پاسخگویی رئیس‌جمهور، می‌گوید: یکی از اسباب سرشکستگی نمایندگان عدم توان آنان برای حاضر کردن آقای روحانی در صحن علنی مجلس است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی می‌افزاید: هشت ماه قبل 120 نماینده طرح سوال از رئیس‌جمهور را امضاء کرده بودند اما دولت‌مردان شرایطی را به وجود آوردند تا آنان امضاء خود را پس بگیرند، برای نمونه استانداری شبانه به منزل یکی از نمایندگان رفته بود و به درخواست امضاءکننده فرماندار را در عرض یک روز تغییر داد تا او به عقب‌نشینی از طرح سوال رضایت دهد.

,

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در ادامه با بیان اینکه نمایندگان نه تنها رئیس‌جمهور بلکه توانِ سوال از رئیس‌ قوه قضائیه را هم ندارند، تصریح می‌کند: ما نمی‌توانیم رئیس دستگاه قضا را هم به مجلس بیاوریم و ایشان می‌گویند مجلس کیست؟ بنده به آنان جواب نمی‌دهم؛ رئیس‌جمهور هم می‌گوید شما اول بروید با خودتان آشتی کنید، طرفداران بنده از شماها زیادتر است.

,

وی یادآور شد: بنده نماینده شده‌ام که حرف ملت را بزنم ولی در کل مجلس تعداد ما 52 نفر است و مابقی حرف دیگری می‌زنند؛ بنده به عنوان وکیل مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در صحن علنی وزیر راه و شهرسازی را خطاب قرار دادم و دزدی و خیانت‌هایش را گفتم، جوانان در حادثه قطار سوختند و پیکر 4 تن از آنان هم پیدا نشد، اما آخوندی همچنان وزیر است!

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه