logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

معاون اقتصادی استاندار:

۵۰ درصد مطالبات گندم‌کاران قزوینی پرداخت می‌شود

۵۰ درصد مطالبات گندم‌کاران قزوینی پرداخت می‌شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: با هماهنگی‌های به عمل آمده، 50 درصد مطالبات گندم کاران قزوینی بابت خرید تضمینی محصول آنان تا قبل از پایان تیرماه جاری پرداخت می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ منوچهر حبیبی، معاون اقتصادی استاندار در بازدید از سه مرکز خرید تضمینی گندم، جو و کلزا در استان قزوین اظهار کرد: کمیته هماهنگی خرید محصولات تضمینی در استان از حدود 2 ماه قبل فعالیت خود را آغاز کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: هم اکنون 25 خرید مرکز محصولات تضمینی با پراکنش خوب در نقاط مختلف استان به فعالیت می پردازند. 

این مسئول بیان کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده، 50 درصد مطالبات گندم کاران قزوینی بابت خرید تضمینی محصول آنان تا قبل از پایان تیرماه جاری پرداخت می‌شود و سایر مطالبات گندم کاران نیز طی 2 تا 3 ماه آینده به حساب آنان واریز خواهد شد.

وی ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم امسال 205 تا 210 هزار تن گندم به شکل تضمینی از کشاورزان استان خریداری شود.

سیلوها ظرفیت ذخیره 360 هزارتن غلات را داراست 
حبیبی یادآور شد: بر اساس آخرین آمار تاکنون حدود 60 هزار تن گندم، 6 هزار تن کلزا و 5 هزار تن جو به شکل تضمینی از کشاورزان قزوینی خریداری شده است. 

وی با بیان اینکه نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد تاکنون افزایش خرید تضمینی از کشاورزان استان داشته ایم، افزود: با اقدامات خوب جهاد کشاورزی در حوزه مبارزه با آفات امسال نگرانی خاصی از سن زدگی گندم نداریم. 

معاون اقتصادی استاندار قزوین اذعان کرد: گندم تولیدی در استان امسال نسبت به سال‌های گذشته از کیفیت بالاتری برخوردار است و براساس آزمایش‌های انجام شده میزان سن زدگی در گندم‌های خریداری شده زیر نیم درصد است. 

وی با بیان اینکه مشکلی در خصوص نگهداری محصولات خریداری شده در استان وجود ندارد، گفت: سیلوهای استان ظرفیت ذخیره سازی 360 هزار تن غلات را دارا هستند. 

این مسئول با بیان اینکه قبل از آغاز خرید محصول تضمینی، نمایندگان جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد از سیلوهای استان بازدید به عمل آوردند، افزود: همه سیلوهای قزوین از شرایط لازم برای نگهداری محصولات خریداری شده تضمینی برخوردار هستند. 

وی در پایان تاکید کرد: امسال 45 هزار و 628 هکتار از مزارع استان قزوین به شکل آبی و 91 هزار و 900 هکتار نیز به شکل دیم به زیر کشت گندم رفته است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه