اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در اجلاس سالانه گروهک منافقین چه گذشت؟

در اجلاس سالانه گروهک منافقین چه گذشت؟
آمریکا طی سالیان گذشته کشورهای زیادی را به بهانه مبارزه با تروریسم مورد حمله قرار داده است، با اینحال یکی از مهمترین حامیان گروهک تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) در سالهای اخیر آمریکا بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، آمریکا طی سالیان گذشته کشورهای زیادی را به بهانه مبارزه با تروریسم مورد حمله قرار داده است، با این حال یکی از مهمترین حامیان گروهک تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) در سالهای اخیر آمریکا بوده است.

طبق گزارشی که اخیرا روزنامه انگلیسی گاردین منتشر کرده است، روز شنبه حدود 4 هزار نفر با اتوبوس به پاریس آورده شدند و پرچم گروه مجاهدین خلق (منافقین) به دست آنها داده شد یا از آنها خواسته شد که کلاه‌های زردرنگی که نام مریم رجوی (سرکرده گروهک تروریستی منافقین) برروی آنها نوشته شده بود را بر سر بگذارند. از این تعداد، نیمی از آنها اتباع کشورهای لهستان، چک، اسلوواکی، آلمان و سوریه بودند که در پاسخ به یک فراخوان فیس‌بوکی که وعده سفر به پاریس به همراه غذا و محل اقامت چندروزه را تنها در ازای 25 یورو به آنها داده بود، در این همایش شرکت کرده بودند.

گروهک تروریستی منافقین که تا چند سال پیش در فهرست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا و آمریکا قرار داشت، در سال‌های اخیر با لابی‌گری و پرداخت پول به سیاستمداران غربی از این فهرست خارج شده و از آن زمان به بعد، هر ساله با وعده‌هایی چون برگزاری تورهای رایگان به مقصد پایتخت‌های اروپایی و همچنین با سوءاستفاده از نیاز پناهجویان، تجمعاتی را در شهرهای مختلف اروپا برگزار می‌کند که در آنها، سیاستمداران دست دوم غربی در ازای دریافت مبالغ سنگین در حمایت از این گروهک تروریستی به سخنرانی می‌پردازند.

آن‌گونه که از پوشش رسانه‌های غربی از همایش‌های قبلی این گروهک مشخص شده است، منافقین برای اینکه وانمود کنند تعداد زیادی از ایرانیان حامی آنها هستند، هر ساله با فراخوان‌های گسترده، تعداد زیادی از دانشجویان خارجی نیازمند، پناهجویانی با ملیت‌های مختلف و حتی برخی از بی‌خانمان‌ها را با وعده سفر به شهرهای اروپایی و همچنین وعده غذایی رایگان و حتی ارائه پول برای حضور در همایش‌ها ترغیب می‌کنند.

از جمله شخصیت‌های برجسته‌یی که در این مراسم حضور یافته و سخنرانی کردند میتوان به رودی جولیانی، کاندیدای ریاست‌جمهوری و شهردار پیشین نیویورک؛ نیوت گینگریچ کاندیدای ریاست‌جمهوری و رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا، فرماندار بیل ریچاردسون، مایکل موکیزی، وزیر پیشین دادگستری، لوئیس فری، مدیر پیشین اداره تحقیقات فدرال و ژنرال جرج کیسی، رئیس پیشین ستاد ارتش، از آمریکا؛ استفان هارپر و جان برد، نخست‌وزیر و وزیر خارجه سابق کانادا؛ و برنارد کوشنر و فیلیپ دوست بلازی وزیران خارجه سابق و راما یاد، وزیر سابق حقوق‌بشر فرانسه؛ سفیر جولیو ترتزی وزیر خارجه پیشین ایتالیا و سید احمد غزالی نخست‌وزیر سابق الجزایر، ادوارد لینتنر معاون پیشین وزیر کشور آلمان؛ ترزا ویلییرز، عضو ارشد مجلس عوام و وزیر ارشد سابق در امور ایرلند شمالی در دولت انگلستان؛ میشل دووکولور و فیلیپ گوسلن از سوی هیأت پارلمانی فرانسه، سناتور روبرتو رامپی به‌نمایندگی از هیأت پارلمانی ایتالیا؛ آنا فوتیگا، نماینده پارلمان اروپا و وزیر خارجه سابق لهستان؛ پاندولی مایکو، وزیر دولت و نخست‌وزیر سابق؛ بن اونی آردلین، معاون مجلس رومانی؛ صالح القلاب، وزیر سابق تبلیغات اردن؛ نذیر حکیم، دبیرکل ائتلاف سوریه و... اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا، , قم فردا،, قم فردا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه