logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

غرق شدن ۱۱ نفر در دریای مازندران طی خردادماه امسال/ مسافران به راحتی از کنار هشدارها عبور نکنند

غرق شدن ۱۱ نفر در دریای مازندران طی خردادماه امسال/ مسافران به راحتی از کنار هشدارها عبور نکنند
از ابتدای خرداد ماه امسال تاکنون 11 نفر در دریای مازندران غرق شدند که از این آمار هشت نفر مربوط به هفته گذشته بوده که شوک بزرگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، سال گذشته 17 مازندرانی در دریا غرق شدند که این تعداد امسال به چهار نفر رسیده که خطر بزرگی است که مازندران را تهدید می‌کند.

آمار غرق‌شدگی در دریای مازندران نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد کاهش داشته است.

یکی از مشکلاتی که امسال با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم و احتمال می‌دهیم در سال‌های آینده با این موارد بیشتر مواجه شویم بحث تصادفات دریایی است که لازم است مردم در لاین‌هایی که جت و قایق‌ها تردد می‌کنند از شنا پرهیز کنند.

سال گذشته یک دستگاه جت‌اسکی در بابلسر هشت نفر از مردم را زخمی کرد و امسال چهار کشته داشتیم که نشان‌‌دهنده افزایش آمار در این زمینه است که باید در این زمینه تمهیدات لازم اندیشیده شود.

غرق جوان 25 ساله در سواحل دریای نوشهر

فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر از غرق جوان 25 ساله در سواحل دریای این شهرستان حین شنا در خارج از طرح دریا خبر داد.

سرهنگ شعبان مهری در گفت‌وگو با بلاغ، گفت: در ساعت 12 و 52 دقیقه روز گذشته در پی کسب خبری از مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع غرق شدگی در سواحل دریا در منطقه بلوار امام رضا(ع)،ماموران سریعاً به محل حادثه عزیمت کردند.

وی تصریح کرد: ماموران با حضور در محل حادثه در بررسی های اولیه دریافتند، فردی به نام " سعید- ب" 25 ساله حین شنا در خارج از طرح سالم سازی دریا به علت عدم آشنایی به فون شنا غرق شد.

فرمانده انتظامی نوشهر، افزود: با حضور گروه های امداد و نجات جسد این فرد کشف و به سردخانه منتقل شد.

مهری با هشدار به شهروندان ومسافرانی که قصد شنا در دریا را دارند از آنان خواست همواره مراقب باشند و به هشدارهای پلیس و مسئولان طرح های دریا توجه کنند تا دچار سانحه نشوند.

یک کشته و 3 مصدوم با واژگونی یک دستگاه قایق موتوری در فریدونکنار

واژگونی یک دستگاه قایق موتوری با 5 سرنشین در یکی از رودخانه‌های منتهی به دریا در شهرستان فریدونکنار یک کشته و سه مصدومی در پی داشت.

فرمانده انتظامی فریدونکنار در تشریح این خبر، گفت: در پی کسب خبری از مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر واژگونی یک فروند قایق موتوری با 5 سرنشین در حین خروج از دهانه یکی از رودخانه های منتهی به دریا بلافاصله ماموران کلانتری مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.

رمضان نژاد تصریح کرد: در این حادثه که به دلیل مواج شدن دریا به وقوع پیوست تمامی سرنشینان این قایق که شامل 3 مرد و 2 زن همگی اهل و ساکن شهرستان فریدونکنار بوده اند به داخل رودخانه پرتاب شدند.

وی تصریح کرد: بر اثر این حادثه یکی از سرنشینان این قایق مفقود شد و افراد دیگر از سرنشینان آن که دچار صدمه بدنی شده بودند توسط عوامل امدادی و خدمه قایق نجات یافتند.

فرمانده انتظامی فریدونکنار اظهار کرد: یکی از مصدومان این حادثه به علت شدت صدمات وارده به بیمارستان منتقل شد و جسد فرد مفقود شده پس از تلاش یک ساعته توسط عوامل امدادی کشف و به سردخانه منتقل شد.

وی گفت: علت حادثه توسط کارشناسان انتظامی و مسئولان قضائی شهرستان در دست بررسی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
, غرق جوان 25 ساله در سواحل دریای نوشهر, غرق جوان 25 ساله در سواحل دریای نوشهر,
,
,
,
, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
, یک کشته و 3 مصدوم با واژگونی یک دستگاه قایق موتوری در فریدونکنار, یک کشته و 3 مصدوم با واژگونی یک دستگاه قایق موتوری در فریدونکنار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه