اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

محمد دهقان در گفت‌وگو با دانا:

جهانگیری به عنوان رئیس مبارزه با مفاسد اول به فساد اطرافیانش بپردازد/ خروجی جلسات ستاد تاکنون مبارزه با مفاسد اقتصادی نبوده است

جهانگیری به عنوان رئیس مبارزه با مفاسد اول به فساد اطرافیانش بپردازد/ خروجی جلسات ستاد تاکنون مبارزه با مفاسد اقتصادی نبوده است
دهقان گفت: نمی شود نام این ستاد را ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نامید، اگر انسان های سالمی در این ستاد هستند که بنده سخت در این ستاد چنین افرادی را پیدا می کنم در این صورت می توان گفت که این ستاد ، ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
[

 محمد دهقان، عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت:بنده بارها اعلام کرده ام که ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نه به لحاظ ماهوی و نه به لحاظ شکلی با فساد مبارزه نمی کند برخی از افرادی که در این ستاد حضور دارند اطرافیان آنها متهم به فساد هستند بعضی اوقات شنیده می شود(چه در این دولت و چه در دولت گذشته ) برای رفع و رجوع کردن پرونده های اطرافیان خود در این ستاد چانه زنی صورت می گیرد.

وی افزود متاسفانه تا کنون از جلسات این ستاد پیشگیری و برخورد با فساد حاصل نشده است. خروجی این جلسات تاکنون مبارزه با مفاسد اقتصادی نبوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

 

,

دهقان گفت: هیچگاه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اطمینان بخش نبوده و هیچگاه آن را کارآمد ندانسته ام.

,

 

,

نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در ادامه با اشاره به سابقه فساد رئیس سابق ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: زمانی که محمدرضا رحیمی رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بود خود این شخص متهم به فساد اقتصادی بود که ما اسم این ستاد را ستاد فساد اقتصادی گذاشته بودیم و کلمه مبارزه را از روی آن برداشته بودیم ، الان هم که آقای جهانگیری رئیس ستاد مبارزه هستند برادرش یکی از متهمان فساد اقتصادی است الان هم نمی توانیم اسم این ستاد را بگذاریم ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ، چون حداقل انتظار بود که آقای جهانگیری بعنوان رئیس این ستاد اول نسبت به فساد اطرافیان خودش شفاف سازی انجام میداد ، حداقل اینکه از برادرش برائت می جست ؛ نه اینکه وقتی فساد برادرش مطرح شد بحث سیاسی کاری در مبارزه با فساد را مطرح کرد و قوه قضائیه را متهم به سیاسی کاری کرد.

دهقان ادامه داد: بنابر این نمی شود نام این ستاد را ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نامید.

,
,
,


وی افزود:هرگاه انسان های فساد ستیزی در این ستادمجتمع باشند( که بنده سخت در این ستاد افراد فساد ستیز را پیدا می کنم )در این صورت می توان گفت که این ستاد ، ستاد هماهنگی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی است.

,
,


دهقان در پایان تصریح کرد:طبق قانون اساسی پیشگیری از فساد وکشف آن ومجازات مجرمین فساد اقتصادی از وظایف ذاتی قوه قضائیه است وقوه قضائیه متناسب باشتاب ورشد فساد درکشور نتوانسته است در کنترل فساد موفق جلوه کند.

,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه